Τα νέα των μελών μας

COSMOTE: 5G Roaming σε 25 χώρες!

 

undefined

Η COSMOTE έφερε πρώτη στους συνδρομητές της το 5G Roaming, για να συνεχίζουν να απολαμβάνουν την κορυφαία εμπειρία του πιο γρήγορου mobile Internet και στο εξωτερικό. Ήδη έχουν γίνει συμφωνίες με 25 χώρες, ενώ το δίκτυο συνεχίζει να αναπτύσσεται διαρκώς με στόχο να καλυφθεί κάθε γωνιά της γης!

Παράλληλα, υπάρχει συνεργασία με δίκτυα 27 χωρών, ώστε οι συνδρομητές τους που επισκέπτονται την Ελλάδα, να έχουν πρόσβαση στο COSMOTE 5G, γεγονός που καθιστά την χώρα μας κορυφαίο τουριστικό προορισμό. Το 5G Roaming, προσφέρει μοναδική εμπειρία πλοήγησης με υψηλές ταχύτητες 5G και σχεδόν μηδενικούς χρόνους απόκρισης για όλους όσους θέλουν να διασκεδάζουν ή να εργάζονται ξέγνοιαστα online.

Οι ταξιδιώτες από Αυστρία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Η.Π.Α., Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λιθουανία, Ιταλία, Ισραήλ, Ν. Κορέα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ομάν, Ουγγαρία, Παρθένους Νήσους (Η.Π.Α.), Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Ρουμανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Ταιβάν, Τουρκία και Φινλανδία φτάνοντας στην Ελλάδα, μπορούν να αξιοποιήσουν τις απεριόριστες δυνατότητες του COSMOTE 5G, του μεγαλύτερου δικτύου στη χώρα μας.

Όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, ιδιώτες και επιχειρήσεις, που διαθέτουν πιστοποιημένη 5G συσκευή συγκεκριμένων κατασκευαστών έχουν πρόσβαση στο 5G Roaming  στην Αυστρία, τη Βουλγαρία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Ελβετία, την Εσθονία, τις Η.Π.Α., τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ισπανία, την Ιταλία, το Ισραήλ, τη Ν. Κορέα, τη Νορβηγία, την Ολλανδία, το Ομάν, την Ουγγαρία, τις Παρθένους Νήσους (Η.Π.Α.), το Πουέρτο Ρίκο, τη Ρουμανία, τη Σιγκαπούρη, τη Σουηδία, την Ταϊβάν, την Τουρκία και τη Φινλανδία. Όσοι συνδρομητές βρίσκονται σε χώρες εκτός Ε.Ε., μπορούν να ενεργοποιούν την υπηρεσία COSMOTE Travel Pass και να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα που έχουν στην Ελλάδα, με μία ημερήσια χρέωση.

COSMOTE 5G

Το COSMOTE 5G είναι το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από το 50%, ενώ στην Αθήνα έχει ξεπεράσει το 97% και στη Θεσσαλονίκη το 90%. Οι ταχύτητες του δικτύου της COSMOTE, σε συγκεκριμένες περιοχές, ξεπερνούν το 1Gbps. Χάρη στις επενδύσεις της και την εντατική προσπάθεια όλων των ανθρώπων της, το δίκτυο της COSMOTE συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά, με στόχο να φτάσει το 60% της πληθυσμιακής κάλυψης μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Περισσότερες πληροφορίες για το COSMOTE 5G: εδώ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο