Τα νέα των μελών μας

Corfu & Dassia Chandris Hotels: Τα ξενοδοχεία Χανδρή φιλοξενούν το ράλλυ αυτοκινήτων εποχής

chandris

Τα ξενοδοχεία Corfu & Dassia Chandris του ομίλου Χανδρή στην Κέρκυρα, θα φιλοξενήσουν για μια ακόμη φορά τα πληρώματα των κλασσικών αυτοκινήτων που θα συμμετέχουν στο 19ο Ράλλυ Αυτοκινήτων εποχής “City of Corfu 2013”.

Το Ράλλυ είναι μια διεθνής διοργάνωση που ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια και συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Κερκυραίων και το ιταλικό club SALEM και θα πραγματοποιηθεί από 11/7 έως και 13/7/13.

Με εκκίνηση από τα ξενοδοχεία Χανδρή στις 11/7,  τα πληρώματα τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την γειτονική Ιταλία θα διανύσουν αρκετά χιλιόμετρα μέσα από γραφικές διαδρομές στο Βόρειο τμήμα της Κέρκυρας και θα θαυμάσουν τα πανέμορφα τοπία της.

chandris

Στις 13/7 η διαδρομή ξεκινά με κατεύθυνση προς την πόλη της Κέρκυρας και την Πλατεία Λιστόν και συνεχίζει προς το Νότιο τμήμα του νησιού έως τον Αγιο Γόρδη.

Ο τερματισμός θα γίνει  στα ξενοδοχεία Χανδρή το μεσημέρι της ίδιας μέρας, όπου τα αυτοκίνητα θα παραταχθούν και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν και να τα φωτογραφίσουν. Το απόγευμα στη Μαρίνα Γουβιών θα γίνει ο διαγωνισμός και η βράβευση των καλύτερων μοντέλων.

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον μοναδικό αυτό αγώνα απολαμβάνοντας παράλληλα την απαράμιλλη ομορφιά του Κερκυραϊκού τοπίου.

 

chandris

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο