Τα νέα των μελών μας

Corfu & Dassia Chandris Hotels: 7th Annual Greek Forum

Η διεύθυνση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος CORFU & DASSIA CHANDRIS του ομίλου Χανδρή, παρέθεσε επίσημο δείπνο στους συμμετέχοντες του 7ου Annual Greek Forum που διοργάνωσε ο κορυφαίος Ρωσικός Tour Operator Labirint στην Κέρκυρα.

Στο Forum συμμετείχαν περισσότεροι από 500 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες, 100 δημοσιογράφοι και 150 Ελληνες ξενοδόχοι.
 
Στο δείπνο παρακάθησαν μεταξύ άλλων  ο επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας στα Ιόνια κ. Νίκος Κάνουλας, ο σύμβουλος για θέματα προσκυνηματικού τουρισμού της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας κ. Χρήστος Πετρέας  και η εμπορική διευθύντρια του Labirint κ. Τατιάνα Ζότοβα.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου συζητήθηκαν οι προοπτικές της Ελληνορωσικής συνεργασίας και οι τρόποι περαιτέρω αύξησης του τουριστικού ρεύματος από την Ρωσία  προς την Ελλάδα.

Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν την ευχαρίστηση τους για την άψογη φιλοξενία που τους προσφέρθηκε και εξέφρασαν την επιθυμία τους το 8ο Greek Forum 2014 να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Τα ξενοδοχεία Χανδρή βρίσκονται στο μαγευτικό κόλπο της Δασιάς, σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον με καταπράσινους κήπους. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει 525 δωμάτια, βίλλες και bungalows, καθώς και εστιατόρια, μπαρ, trattoria, αίθουσες ψυχαγωγίας και τηλεόρασης, 4 πισίνες (η μία παιδική), γήπεδα τένις, γήπεδο 5χ5, γυμναστήριο με ατμόλουτρο και Jacuzzi,  παιδικό club και καταστήματα.  Στη διάθεση των πελατών υπάρχει οργανωμένη παραλία με όλα τα θαλάσσια σπορ. Τέλος το συγκρότημα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο και αίθουσες πολλαπλών χρήσεων.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο