Τα νέα των μελών μας

Common Seas: Εγγραφείτε σήμερα στο PlasTICK και γίνετε πρωτοπόρος της βιωσιμότητας

Μετά το δυναμικό ξεκίνημά του, το PlasTICK μεγαλώνει, επεκτείνεται και εντάσσει νέους προορισμούς στο δίκτυο των συνεργατών του με κοινό στόχο τη δραστική μείωση των πλαστικών μίας χρήσης.

Το PlasTICK παρουσιάστηκε στον κλάδο της φιλοξενίας στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης World Travel Market στο Λονδίνο το Νοέμβριο του 2022, όπου η CEO της Common Seas, Jo Royle, υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια. Με την πολύτιμη αιγίδα του Υπουργείου και την ουσιαστική συμβολή των μελών του ΣΕΤΕ θα έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί στο νούμερο ένα εργαλείο καταμέτρησης πλαστικών μιας χρήσης στη χώρα, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη τόσο σε λειτουργικό επίπεδο όσο και επίπεδο προστασίας και σεβασμού του περιβάλλοντος. 

Το PlasTICK δίνει τη δυνατότητα στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να καταγράψουν εύκολα το πλαστικό τους αποτύπωμα, να εντοπίσουν τις σωστές στρατηγικές μείωσής του και να λάβουν τη στήριξη που χρειάζονται για την επιτυχημένη υλοποίησή τους. Παράλληλα, επιτρέπει τη συλλογή στοιχείων και τη σύνθεση αναφορών προόδου, μετατρέποντας απλές καθημερινές λειτουργικές δράσεις, σε ουσιαστικές αφορμές sustainable πρωτοβουλιών.  

Το PlasTICK έχει δημιουργηθεί από τη διεθνή Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Common Seas, σε συνεργασία με 125 επιχειρήσεις φιλοξενίας, αποσκοπώντας στη δραστική μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης από τη χρήση πλαστικού μέσω λύσεων κυκλικής οικονομίας. 

Σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής στον τουριστικό κλάδο, το PlasTICK αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την προστασία του περιβάλλοντος, υιοθετώντας πιο σύγχρονες πρακτικές βιωσιμότητας στον τουρισμό.

Για να μάθετε περισσότερα για το PlasTICK και πώς μπορεί να αποτελέσει ουσιαστικό εργαλείο για την επιχείρησή σας, επισκεφθείτε το https://plastick.com/ ή επικοινωνήστε με το support@plastick.com για demo παρουσίαση της πλατφόρμας. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο