Τα νέα των μελών μας

Coco-Mat: Tο πιο οικολογικό πλυντήριο ρούχων της Miele Ελλάς αποκλειστικά στην COCO-MAT

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε μια νέα πρωτοποριακή συνεργασία της COCO-MAT, με μια από τις κορυφαίες εταιρίες του κόσμου, την εταιρία Miele.

Η COCO-MAT εξασφάλισε από την Miele Ελλάς, την αποκλειστική διάθεση, για όλη την Ελλάδα, δύο κορυφαίων πρωτοποριακών συσκευών, του απόλυτα οικολογικού πλυντηρίου ρούχων W 1948 WPS Eco Comfort, και του στεγνωτηρίου Τ 7964 C Premium Edition. Η διάθεση των συσκευών αυτών, θα γίνεται μόνο μέσα από επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου της COCO-MAT και δεν θα πωλούνται, στην Ελληνική αγορά, από κανένα άλλο σημείο.

Ήδη από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου 2010 έχει ξεκινήσει η διάθεση αυτών των συσκευών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πλυντήριο είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Miele Ελλάς, σε ό,τι αφορά τη οικολογική του συμπεριφορά, προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% σε σχέση με την ενεργειακή κλάση Α (στο πρόγραμμα βαμβακερά Eco plus).

Η ανακοίνωση αυτής της συνεργασίας, έγινε με μία πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση στο κεντρικό κτήριο της COCO-MAT στην Τατοΐου, στις 9 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία πώλησης των παραπάνω προϊόντων της Μiele Ελλάς
μπορείτε  να απευθυνθείτε:

Κεντρικό κατάστημα COCO-MAT: Τατοΐου 165, Κηφισιά 210 6251971, info@coco-mat.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο