Τα νέα των μελών μας

Coco-Mat: Tο πιο οικολογικό πλυντήριο ρούχων της Miele Ελλάς αποκλειστικά στην COCO-MAT

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε μια νέα πρωτοποριακή συνεργασία της COCO-MAT, με μια από τις κορυφαίες εταιρίες του κόσμου, την εταιρία Miele.

Η COCO-MAT εξασφάλισε από την Miele Ελλάς, την αποκλειστική διάθεση, για όλη την Ελλάδα, δύο κορυφαίων πρωτοποριακών συσκευών, του απόλυτα οικολογικού πλυντηρίου ρούχων W 1948 WPS Eco Comfort, και του στεγνωτηρίου Τ 7964 C Premium Edition. Η διάθεση των συσκευών αυτών, θα γίνεται μόνο μέσα από επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου της COCO-MAT και δεν θα πωλούνται, στην Ελληνική αγορά, από κανένα άλλο σημείο.

Ήδη από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου 2010 έχει ξεκινήσει η διάθεση αυτών των συσκευών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πλυντήριο είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Miele Ελλάς, σε ό,τι αφορά τη οικολογική του συμπεριφορά, προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% σε σχέση με την ενεργειακή κλάση Α (στο πρόγραμμα βαμβακερά Eco plus).

Η ανακοίνωση αυτής της συνεργασίας, έγινε με μία πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση στο κεντρικό κτήριο της COCO-MAT στην Τατοΐου, στις 9 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία πώλησης των παραπάνω προϊόντων της Μiele Ελλάς
μπορείτε  να απευθυνθείτε:

Κεντρικό κατάστημα COCO-MAT: Τατοΐου 165, Κηφισιά 210 6251971, info@coco-mat.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.