Τα νέα των μελών μας

Coco-Mat: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της COCO-MAT στην 42η έκθεση ΧΕΝΙΑ

Η 42Η έκθεση ΧΕΝΙΑ ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα για την COCO-MAT ήταν παραπάνω από ικανοποιητικά. Υπήρξε μεγάλη προσέλευση ξενοδοχειακών επιχειρηματιών όπου ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό στην φιλοσοφία και στα προϊόντα της COCO-MAT.

Την πραγματικότητα δε αυτή, την επιβεβαίωσαν με την παρουσία τους, αλλά και με τις εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις τους, εκλεκτοί ομιλητές που έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν στην ημερίδα που διοργάνωσε η COCO-MAT, στα πλαίσια της έκθεσης, με θέμα «Η σημασία της «πράσινης» πολιτικής για την ανταγωνιστικότητα και την βιωσιμότητα των ξενοδοχείων».

Ο αρχιτέκτων κ. Στυλιανίδης Ευάγγελος από το αρχιτεκτονικό γραφείο 3SK,  ο Δρ κ. Κοκοτός Φώτης, Μηχανικός Περιβάλλοντος, ο κ. Λαινιώτης Δημήτρης Αρχιτέκτων-Μηχανικός από τον ΕΟΤ, ο γενικός διευθυντής της TUI Hellas κ. Κωνσταντινίδης Χρήστος, η κ. Αυδή Βαρβάρα, γενική γραμματέας των Historic Hotels of Europe και η πολύ γνωστή δημοσιογράφος κ. Μάγια Τσόκλη, τίμησαν την COCO-MAT με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στην προσπάθεια της εταιρίας να επικοινωνήσει σε όλους τους ξενοδοχειακούς επιχειρηματίες, το πόσο σημαντικό είναι για τις επιχειρήσεις τους η υιοθέτηση πρακτικών και συμπεριφορών φιλικών προς το περιβάλλον και απόλυτα προσανατολισμένων στην αειφόρο ανάπτυξη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.