Τα νέα των μελών μας

Coco – Mat: Η εταιρία Coco – Mat στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε η εταιρεία COCO -MAT για τα παιδιά του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα παιδιά των πρεσβειών της Αθήνας, στα πλαίσια της υποστήριξης της προσπάθειας να καθιερωθεί η 9η Νοεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα για το χαμόγελο του παιδιού.

Μέσα σε ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο κλίμα γιορτής, τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους και το κεντρικό κατάστημα της COCO-MAT στην Κηφισιά γέμισε κυριολεκτικά από παιδικά χαμόγελα! Οι άνθρωποι της εταιρείας ενεργειών experiential marketing ΕΥ ΖΗΝ  φρόντισαν για μία αξέχαστη παιδική βραδιά, με μουσική, χορό, διαδραστικά παιχνίδια, face painters, ήρωες Looney Tunes και το φουσκωτό τραμπολίνο του Winnie The Pooh.

Επειδή όμως δεν μπορεί να υπάρξει Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά, χωρίς γλυκίσματα και ζαχαρωτά, το «Ζαχαρόσπιτο» βρισκόταν εκεί για να κάνει τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ακόμη πιο γλυκιά και ονειρεμένη. Επίσης, ο σεφ μας Μάριος Σεντουκάς και ο βοηθός του Γιάννης Οικονομάκης, δημιουργώντας έναν πλούσιο μπουφέ με γευστικές και ιδιαίτερες λιχουδιές, ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους. Φυσικά, από μια τέτοια γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Άγιος Βασίλης, που μοίρασε παιχνίδια και δώρα COCO-MAT σε όλους τους παρευρισκομένους, μικρούς και μεγάλους. 

Τόσο οι μικροί καλεσμένοι, όσο και οι μεγαλύτεροι που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις και το έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και να υπογράψουν μηνύματα υποστήριξης αναφορικά με την αίτησή του προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για την ανακήρυξη της 9ης Νοεμβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας για το χαμόγελο του παιδιού

Η 9η Νοεμβρίου του 1995 ήταν η ημέρα που ο δεκάχρονος Ανδρέας Γιαννόπουλος εξέφρασε στο ημερολόγιο του την έντονη επιθυμία να δημιουργηθεί ένας οργανισμός που θα αγωνιζόταν για την προστασία όλων ανεξαιρέτως των παιδιών. Τα λόγια του Ανδρέα παραμένουν ζωντανά, μέσα από το 15ετές έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στόχος του οποίου είναι η αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών και η προάσπιση των δικαιωμάτων τους, όχι μόνο στη θεωρία, αλλά και στην πράξη.

Αντικειμενικός σκοπός της προσπάθειας για την καθιέρωση της 9ης Νοεμβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας είναι ένας: να διαδοθεί το μήνυμα του Ανδρέα σε ολόκληρο τον κόσμο! Τα μηνύματα υποστήριξης και οι υπογραφές του κόσμου αυξάνονται συνεχώς μέρα με την ημέρα, τόσο μέσω των σχετικών εντύπων του οργανισμού, όσο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.thesmileofthechildworldday.org.
 
Στο μήνυμα υποστήριξης τους προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», οι ιδιοκτήτες της  COCO-MAT, κ.κ. Παύλος Ευμορφίδης, Ιδρυτής, Μιχάλης Ευμορφίδης, Διευθύνων Σύμβουλος και Νικήτας Μαρκόπουλος, Συνιδιοκτήτης, ανέφεραν χαρακτηριστικά:
«Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο, από το όραμα ενός μικρού παιδιού, να δημιουργούνται τόσο σημαντικές και ουσιαστικές πρωτοβουλίες, που ενθαρρύνουν τις κοινωνίες να ενεργούν ομαδικά και να πορεύονται με ανιδιοτέλεια, ιδιαίτερα στην σημερινή δύσκολη συγκυρία. Η COCO-MAT στηρίζει την προσπάθεια αυτή, και ευχόμαστε στο μέλλον να έχετε την δυνατότητα να βοηθήσετε όλα τα παιδιά και να μην αναγκαστείτε να πείτε ξανά «όχι» σε κανένα παιδί που σας έχει πραγματικά ανάγκη».

Η οικογένεια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτής της Χριστουγεννιάτικης γιορτής για μικρούς και μεγάλους, καθώς και τους εκπροσώπους των πρεσβειών της Αθήνας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός, Μη Κυβερνητικός Εθελοντικός Οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1996, βάσει του οράματος ενός δεκάχρονου παιδιού, του Ανδρέα Γιαννόπουλου. Στις 9 Νοεμβρίου του 1995, ο μικρός Ανδρέας, που έπασχε από καρκίνο, εξέφρασε στο ημερολόγιο του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας οργανισμός που θα προστατεύει τα παιδιά, ανεξαρτήτως από το χρώμα, τη φυλή, τη θρησκεία, την εθνικότητα και την κοινωνικο-οικονομική τους κατάσταση. Ο Ανδρέας δεν είναι πλέον μαζί μας, το όραμά του, ωστόσο, εξακολουθεί να μας εμπνέει να βοηθάμε τα παιδιά  και να διασφαλίζουμε ότι κάθε παιδί έχει έναν λόγο για να χαμογελά.
Από τότε ο οργανισμός έχει επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα των παιδιών που έχουν ανάγκη από βοήθεια. Μέσω των ποικίλων δράσεών του, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προστατεύει τα δικαιώματα τους και παρέχει συναισθηματική και ψυχολογική υποστήριξη σε παιδιά που υποφέρουν από προβλήματα υγείας, οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, παραμέληση ή εγκατάλειψη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

COCO-MAT
Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 και ξεκίνησε με την παραγωγή στρωμάτων, αξιοποιώντας, αποκλειστικώς και μόνο, φυσικά υλικά, όπως το φυσικό καουτσούκ, o κοκοφοίνικας, η αλογότριχα, τα φύκια, κ.α. Σήμερα, τα προϊόντα ύπνου που παράγει (κρεβατοστρώματα, στρώματα, ανωστρώματα και μαξιλάρια) φημίζονται για την ελαστικότητά τους, χάρη στην οποία εξασφαλίζουν τέλεια  υποστήριξη προς όλα τα μέλη του σώματος – συνθήκη απαραίτητη για ξεκούραση και αναζωογόνηση. Με τη συνεχή διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της, η COCO-MAT έχει κατορθώσει να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις επίπλωσης και διακόσμησης για όλους τους χώρους της μοντέρνας κατοικίας, αλλά και της επαγγελματικής στέγης.

Ο αριθμός των καταστημάτων της εταιρείας έχει αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα, σήμερα, να λειτουργούν 41 σημεία πώλησης COCO-MAT στην Ελλάδα, δύο στην Κύπρο (Λεμεσός, Λευκωσία) και επτά στην υπόλοιπη Ευρώπη (Μαδρίτη, Άμστερνταμ, Ρότερνταμ, Άρνεμ, Αμβέρσα, Αμβούργο, Βαρκελώνη). Μέσα στο 2010 εγκαινιάστηκε νέο κατάστημα στην Νέα Υόρκη ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς προγραμματίζεται να ανοίξουν ακόμη δύο, ένα στο Τορόντο και ένα την Σαουδική Αραβία. Επιπλέον, στην Κίνα λειτουργούν πέντε καταστήματα στα περίχωρα των πόλεων Hangzhou και Suzhou.  

Οι δραστηριότητες της εταιρείας εκτείνονται και στον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, όπου μεγάλες «αλυσίδες», όπως οι Hilton, Aldemar, Sofitel, Grecotel, Chandris και άλλα πολλά εμπιστεύονται την COCO-MAT ως στρατηγικό σύμμαχο για την επίτευξη της κύριας αποστολής ενός ξενοδοχείου: Την παροχή ποιοτικού και απολαυστικού ύπνου, ικανού να μετατρέπει τον περαστικό ταξιδιώτη σε ευχαριστημένο πελάτη.
Κατά τα 21 χρόνια της λειτουργίας της, η εταιρεία έχει κερδίσει σημαντικά βραβεία και κορυφαίες διακρίσεις, επιδεικνύοντας θετικότατα αποτελέσματα, σε θέματα ποιότητας, διαχείρισης προσωπικού, προστασίας του περιβάλλοντος, μεθόδων παραγωγής και συμμετοχής στην επίλυση κοινωνικών προβλημάτων.
http://www.coco-mat.com

ΕΥ ΖΗΝ
Η ΕΥ ΖΗΝ είναι μία βραβευμένη εταιρεία ανάπτυξης, σχεδιασμού και παραγωγής καινοτόμων ενεργειών experiential marketing Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Με 19 χρόνια εμπειρίας, περισσότερους από 500 μεγάλους εταιρικούς πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πάνω από 1.000 επιτυχημένα σύνθετα έργα σε 20 χώρες, η ΕΥ ΖΗΝ δημιουργεί συνεχώς νέα δεδομένα στον χώρο των events.
http://www.eyzhn.com/

ΖΑΧΑΡΟΣΠΙΤΟ
Μια επίσκεψη στο «Ζαχαρόσπιτο» θα σας πείσει ότι το θέμα “σοκολάτα” δεν είναι απλή υπόθεση. Είδη και γεύσεις σοκολάτας από όλο τον κόσμο, βελγικές πραλίνες εξαιρετικής ποιότητας, παραδοσιακά εγχώρια σοκολατάκια και κεράσματα, σοκολατένια γλειφιτζούρια…σοκολάτες από το Περού, το Εκουαδόρ, τη Βενεζουέλα, με μέλι, τσάι, μέντα, πιπέρι και τριαντάφυλλο σας περιμένουν να τα γευθείτε!
http://www.zaxarospito.gr
 
 

Στιγμιότυπο από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή
 
Στιγμιότυπο από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο