Τα νέα των μελών μας

COCO-MAT : Διακρίθηκε ανάμεσα στις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα

 undefined

 

 

H COCO-MAT διακρίθηκε ανάμεσα στις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της επίσημης τελετής Corporate Superbrands 2010, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τρίτη 20 Απριλίου.

Ο σημαντικός αυτός θεσμός των Superbrands (www.superbrands.gr) γεννήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία το 1994 και από τότε έχει εξαπλωθεί επιτυχώς σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στόχος του θεσμού είναι να αξιολογεί και προβάλει το branding κορυφαίων επωνυμιών, προϊοντικών και εταιρικών. Στην Ελλάδα διεξάγεται από το 2005.

“…και με άνεση το βραβείο κέρδισε η COCO-MAT…”, όπως ανέφερε και ο συντονιστής τής εκδήλωσης κος Θαλής Κουτούπης, Σύμβουλος Επικοινωνίας τής Superbrands. 

Η COCO-MAT  συγκέντρωσε την υψηλότερη συνολική βαθμολογία, στην κατηγορία «Σπίτι – Γραφείο», μεταξύ των 20 τελικώς προκριθέντων εταιρειών, ανάμεσα στις οποίες ήταν οι Media Strom, Ideal Strom, franke, ΙΚΕΑ, Laura Ashley, Ideal Standard, Sato, Studio Costa Boda, Baccarat.

H COCO-MAT βραβεύθηκε για την εδραίωση ενός πανίσχυρου brand, στον κλάδο της στρωματοποιίας και στην αγορά γενικότερα. Το βραβείο παραδόθηκε στον κ. Νικήτα Μαρκόπουλο, συνιδρυτή τής COCO-MAT και στην κ. Ευγενία Λιανού, Υπεύθυνη Προσωπικού και Ολικής Ποιότητας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.