Τα νέα των μελών μας

Coca-Cola Τρία Έψιλον: HORECA EMPOWERED: Upskilling για τους εργαζόμενους στον κλάδο HoReCA

 

undefined     undefined      undefined

 

Ένα δυναμικό πρόγραμμα δωρεάν live digital sessions για επαγγελματίες HoReCa, νέους και γυναίκες διαμορφωμένο με βάση τις ανάγκες της αγοράς, πραγματοποιεί το πρόγραμμα Empowered, από 29/11 έως 17/12.

Στον νέο κύκλο live digital Sessions του Empowered, που υλοποιείται από την Coca-Cola Τρία Έψιλον και την Coca-Cola Hellas και με στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελίξουν και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους μέσω δωρεάν εξειδικευμένων σεμιναρίων, με διακεκριμένους επαγγελματίες. Επιπλέον, με τη συμμετοχή τους θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περαιτέρω ευκαιρίες ενδυνάμωσης, όπως υποτροφίες, συμβουλευτικές καριέρας, 1:1 αλλά και Group Mentoring Sessions. 

Στο πλαίσιο του HORECA EMPOWERED υλοποιούνται δωρεάν live εκπαιδεύσεις και σεμινάρια για τους εργαζόμενους του κλάδου της εστίασης και του τουρισμού που θέλουν να εξελίξουν τις δεξιότητές τους και να αναδειχθούν στον κλάδο. 

undefined

Δηλώστε συμμετοχή δωρεάν στα Live HoReCa Empowered digital Sessions που σας ενδιαφέρουν:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο