Τα νέα των μελών μας

Coca-Cola Τρία Έψιλον (3E): Future Loading 2ος Κύκλος

 

undefined

 

Υπόψη Ιδιοκτήτη ή/και Υπεύθυνου επιχείρησης

Αγαπητοί επαγγελματίες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις –χωρίς οικονομικό κόστος για την επιχείρησή σας- ευκαιρίες από τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Future Loading. Πρόκειται για μια κοινωνική πρωτοβουλία, που πραγματοποιεί η Coca-Cola στην Ελλάδα μαζί με το Ίδρυμα Μποδοσάκη και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υπουργείου Τουρισμού, ΣΕΤΕ, ΕΦΕΤ και στοχεύει στην υποστήριξη των επιχειρήσεων του κλάδου καφεστίασης και φιλοξενίας (Ho.Re.Ca), ώστε να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η  πανδημία και να προετοιμαστούν για την επόμενη μέρα με ασφάλεια.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Ιούλιο 2020 και πρόσφατα ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος υλοποίησής του, στον οποίο συμμετείχαν και ωφελήθηκαν συνολικά 100 μικρές επιχειρήσεις Ho.Re.Ca.

Επικοινωνούμε μαζί σας, προκειμένου να γίνετε μια από τις επιχειρήσεις Ho.Re.Ca που θα ενταχθούν στο 2ο κύκλο του προγράμματος Future Loading και να επωφεληθείτε από τα δωρεάν εργαλεία που προσφέρει:

  • δωρεάν διάθεση συσκευών καθαρισμού αέρα, που ανανεώνουν  συνεχώς τον αέρα ενός χώρου με φρέσκο, απολυμασμένο από την συσκευή, σε πάνω από 200 επιχειρήσεις καφεστίασης και φιλοξενίας που διαθέτουν εσωτερικούς χώρους έως 140 τ.μ. 
  • δωρεάν εργαλεία για «Βιώσιμη ανάπτυξη και υιοθέτηση των αρχών Κυκλικής Οικονομίας & Ανακύκλωσης», που παρέχονται από την  Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, με στόχο την προοπτική μηδενικών απορριμμάτων της επιχείρησής σας και θα περιλαμβάνουν:

– Υλοποίηση διαδικτυακών σεμιναρίων και workshops για θέματα διαχείρισης απορριμμάτων

– Οδηγό  Zero Waste Future με βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης απορριμμάτων και ανακύκλωσης για την επιχείρησή σας

– Εξατομικευμένη καθοδήγηση για σχετικά θέματα που αφορούν στην επιχείρησή σας

– Κάδο COVID19 για τοποθέτηση υγειονομικών αποβλήτων

– Κάδο για οργανικά απορρίμματα (εφόσον στον Δήμο σας πραγματοποιείται ανακύκλωση οργανικών απορριμμάτων)

– Οικιακό κομποστοποιητή (αποκλειστικά για οικιακή χρήση), για έναν μικρό αριθμό επιχειρήσεων, προκειμένου να εξοικειωθείτε με τη διαδικασία της  κομποστοποίησης για την καλύτερη εφαρμογή της στην επιχείρησή σας. 

Εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στον 2ο κύκλο του Future Loading, παρακαλούμε να επισκεφθείτε τη σελίδα www.bodossaki.gr/futureloading για να ενημερωθείτε σχετικά με τα κριτήρια και -εφόσον τα πληροίτε- να υποβάλλετε την αίτησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, τηλ. 210 8224481, email: info@ecorec.gr ή με τη συνεργάτιδά μας κα Κ. Πελεκάση, τηλ. 6974049363, email: kpelekasi@ecorec.gr

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση, ώστε μαζί να συμβάλλουμε στην υποστήριξη του κλάδου Ho.Re.Ca και στη δημιουργία ενός περιβαλλοντικά υπεύθυνου δικτύου επιχειρήσεων που θα λειτουργούν με βιώσιμο τρόπο.

 

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Κυρκίτσος

Δρ. Περιβαλλοντολόγος

Πρόεδρος Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο