Τα νέα των μελών μας

Clio Muse Tours: H Clio Muse Tours αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του Venture Fair 2023!

Σημαντική αύξηση ταξιδιωτών, συμμετοχές σε ενδιαφέροντα συνέδρια και εκθέσεις με παγκόσμιο αποτύπωμα και ένα μεγάλο βραβείο από την The Hellenic Initiative είναι μερικά από τα σημαντικότερα νέα της Clio Muse Tours τις τελευταίες εβδομάδες!

Σημαντική Αύξηση στον Αριθμό των Ταξιδιωτών

Κατά το μήνα Μάιο, η Clio Muse Tours σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση στον αριθμό των ταξιδιωτών της, φθάνοντας τους 25.766. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι ταξιδιώτες που εξυπηρετήσαμε πέρσι την ίδια περίοδο ήταν 11.298. . Αυτή η αύξηση της τάξεως του 128% αντανακλά τη συνεχή αναγνώριση, αλλά και τη ζήτηση για τη μοναδική πολιτιστική εμπειρία που προσφέρουμε.

International Business & Hospitality Conference

Στις 30 Μαΐου, η Δάφνη Τσεβρένη, co-founder & CRO της Clio Muse Tours εκπροσώπησε την εταιρεία στο 2ο διεθνές συνέδριο: “IBHC”, που διοργανώθηκε από την Insider & τη Liquid Media.

Στο πλαίσιο του δεύτερου πάνελ με τίτλο “Future Technologies, what’s next?” η κ. Τσεβρένη τόνισε τη μετασχηματική πορεία της Clio Muse Tours στον τουριστικό κλάδο, επισημαίνοντας την έντονη επίδραση των νέων τεχνολογιών στην τουριστική βιομηχανία. Κατά την παρουσία της στο συνέδριο, αξιοποίησε την ευκαιρία να συνδεθεί με επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού.

Αναγνώριση στο Venture Fair

Η δέσμευσή μας προς το όραμά μας και τη συνεχή εξέλιξη ανταμείφθηκε, καθώς η Clio Muse Tours βραβεύτηκε ως νικήτρια στο 7ο Venture Fair. Ο ετήσιος θεσμός, που διοργανώνεται από το The Hellenic Initiative, αναδεικνύει επιλεγμένες εταιρείες που προσελκύουν το ενδιαφέρον επενδυτών από όλο τον κόσμο. Το βραβείο ύψους 25.000 δολαρίων επιβεβαιώνει την αξία της Clio Muse Tours και υπογραμμίζει τη δυναμική της στη διαρκή ανάπτυξη.

Συμμετοχή στο Συνέδριο Phocuswright

Συνεχίζοντας την ενεργή συμμετοχή της στις διεθνείς συναντήσεις και διοργανώσεις, η Δάφνη παραβρέθηκε στο Phocuswright Europe, το κορυφαίο συνέδριο για επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου το οποίο φιλοξενήθηκε φέτος στη Βαρκελώνη.

Από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου, διεξήγαγε περισσότερες από 50 συναντήσεις με επαγγελματίες τουρισμού, παρουσιάζοντας τις τεχνολογικές λύσεις και τα προϊόντα που προσφέρουμε, με σκοπό τη δημιουργία νέων συνεργασιών.

Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκίνησε εξαιρετικά ελπιδοφόρα για την Clio Muse Tours, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της στον κλάδο και τη διαρκή της εξέλιξη και υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών για τη βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο