Τα νέα των μελών μας

Clio Muse Tours: FITUR 2024 | Η δικτύωση της Clio Muse Tours στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία

Τον Ιανουάριο του 2024, η Fitur, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού στον κόσμο έλαβε χώρα στην Μαδρίτη και φυσικά η συμμετοχή της Clio Muse Tours δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν. Κατά την διάρκεια της έκθεσης, η Clio Muse Tours συνδέθηκε με ένα πλήθος επιτυχημένων δυνητικών συνεργατών που έχουν σημαντική επιρροή στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία. Τα μέλη της Clio Muse άφησαν ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην παγκόσμια έκθεση παρουσιάζοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Η δυναμική ομάδα της Clio Muse Tours στελεχώνεται από έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι ειδικεύονται πάνω στον κλάδο της πληροφορικής, της ανάπτυξης προϊόντων και τις πωλήσεις. Αφοσιωμένοι να επεκτείνουν την εμβέλειά τους στην έκθεση της Fitur, όλα τα μέλη της ομάδας κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ουσιαστικές συνδέσεις με μια εξαιρετικά επιλεκτική ομάδα δυνητικών συνεργατών από όλο τον κόσμο. Η Μαρία Χονδρογιάννη, Destinations Research & Product Manager, ο Φώτης Κονδύλης, Connectivity Manager, η Εβίτα Τριανταφύλλου, Sales Account Manager και η Αναστασία Βροντή, Account Manager, έφεραν μαζί τους την απαράμιλλη εμπειρία, τις γνώσεις και τις εξαιρετικές ικανότητές τους, δημιουργώντας βαθύ και μόνιμο αντίκτυπο στους συμμετέχοντες, καθώς απέδειξαν τη δέσμευση της Clio Muse Tours στην καινοτομία και την ποιότητα.

Κατά τη διάρκεια της Fitur, η ομάδα της Clio Muse Tours πραγματοποίησε περισσότερες από 300 συναντήσεις με πιθανούς συνεργάτες, συμμετέχοντας σε συζητήσεις με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από όλο τον κόσμο, ιδίως από ισχυρές αγορές όπως η Πορτογαλία και η Ισπανία. Ωστόσο, η ομάδα δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτές τις αγορές! Όλα τα στελέχη της Clio Muse Tours είχαν επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσουν και πολλές άλλες νέες και ενδιαφέρουσες αγορές, όπως τη Λατινική Αμερική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ασία. Η ομάδα παρουσίασε πρωτοποριακά προϊόντα, όπως τα νέα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να εδραιωθεί, αλλά και για επεκταθεί το B2B δίκτυο των συνεργατών της Clio Muse Tours με το ενδιαφέρον να είναι ιδιαίτερα αυξημένο και νέες συνεργασίες να έχουν ήδη δρομολογηθεί. Τα καινοτόμα εργαλεία περιλαμβάνουν υπηρεσίες όπως την παροχή διαδικτυακής εφαρμογής αλλά και την υπηρεσία ενσωμάτωσης ακουστικών ξεναγήσεων στις εφαρμογές των συνεργατών. Αυτά τα εργαλεία δίνουν τη δυνατότητα στους B2B συνεργάτες να φέρουν επανάσταση στις δραστηριότητές τους, να δημιουργήσουν σημαντικά έσοδα και να βελτιώσουν την ικανοποίηση των πελατών τους. Οι συνεργάτες θα μπορούν να προσφέρουν μοναδικές και ελκυστικές εμπειρίες, διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο της επωνυμίας τους αλλά και του περιεχομένου τους.

Συνοπτικά, η Fitur 2024 σηματοδότησε ένα σημαντικό ορόσημο για την Clio Muse Tours, με την εταιρεία να επεκτείνει τις παγκόσμιες συνεργασίες της, να αυξάνει το δίκτυό της και να συγκεντρώνει αιτήματα για νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες στις εφαρμογές της.

Λίγα λόγια από την ομάδα

Γιάννης Νικολόπουλος, Co-founder/CEO

“Η συμμετοχή στη Fitur 2024 ήταν ανεκτίμητη. Παρουσιάσαμε τις καινοτόμες ηχητικές ξεναγήσεις μας και τα B2B εργαλεία μας σε μια ποικιλόμορφη ομάδα επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου, λαμβάνοντας πάρα πολλά θετικά σχόλια. Η Fitur 2024 θα αποτελέσει εφαλτήριο για την Clio Muse Tours.” 

Δάφνη Τσεβρένη, Co-founder/CRO

“Τα σχόλια που λάβαμε φέτος ήταν συντριπτικά ενθαρρυντικά και επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις που αναβαθμίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία. Η υπηρεσία παροχής διαδικτυακής εφαρμογής λευκής ετικέτας συγκέντρωσε σημαντικό ενδιαφέρον, γεγονός που ήταν εντυπωσιακό.” 

Ανδρέας Φατούρος, Co-founder/ CPO

“Η φετινή μας συμμετοχή στην έκθεση της Fitur ήταν καθοριστική για εμάς, καθώς μας παρείχε πολύτιμες γνώσεις, διασυνδέσεις και ώθηση που αναμφίβολα θα τροφοδοτήσουν τη μελλοντική μας ανάπτυξη και επιτυχία”. 

Εβίτα Τριανταφύλλου, Sales Account Manager

“Ως μέλος της ομάδας που συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση της Fitur, διαπίστωσα με χαρά ότι η επαφή με υπάρχοντες αλλά και δυνητικούς συνεργάτες ήταν ανεκτίμητη. Είμαι βέβαιη ότι οι συνδέσεις και οι γνώσεις που αποκτήσαμε θα μας βοηθήσουν να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας και να πετύχουμε τους στόχους μας.” 

Αναστασία Βροντή, Account Manager

“Χάρηκα για ακόμη μία φορά που συνάντησα επαγγελματίες αφοσιωμένους στην αύξηση των εσόδων και έκανα νέες συνδέσεις με πιθανούς συνεργάτες. Επιπλέον, ήταν πολύ ευχάριστο να συναντήσω παλιούς φίλους και συναδέλφους από την τουριστική βιομηχανία. Η ζωηρή ατμόσφαιρα που υπάρχει στην έκθεση της Fitur μπορεί να σου προκαλέσει μεγάλη έμπνευση”. 

Μαρία Χονδρογιάννη, Destinations & Product Manager

“Ήμουν πολύ ικανοποιημένη που παρουσίασα τον τεράστιο κατάλογο των ηχητικών ξεναγήσεων που παρέχουμε! Το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα B2B εργαλεία μας, τονίζει περαιτέρω την ανάγκη για καινοτόμες λύσεις”. 

Φώτης Κονδύλης, Connectivity Manager

“Κατά τη διάρκεια της Fitur, είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας απρόσκοπτα σε ένα παγκόσμιο κοινό. Τα θετικά σχόλια που λάβαμε για τα εργαλεία μας αποτελούν απόδειξη της αποτελεσματικότητας των τεχνολογικών μας λύσεων. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια απρόσκοπτη και ασφαλή ψηφιακή εμπειρία για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας”.

Πλέον, η ομάδα της Clio Muse Tours έχει βάλει πλώρη για τις επόμενες εκθέσεις που ακολουθούν σε μερικές εβδομάδες, αυτές της Arival & ITB Berlin, και ετοιμάζεται πυρετωδώς με ανυπομονησία για να διευρύνει τους ορίζοντες νέων συνεργασιών!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο