Τα νέα των μελών μας

Clio Muse Tours: Επόμενη στάση: Βερολίνο

Δύο από τις σημαντικότερες συναντήσεις Τουρισμού, θα λάβουν χώρα τον Μάρτιο στο Βερολίνο και η ομάδα της Clio Muse Tours θα είναι (φυσικά) εκεί!

Από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου, ο Γιάννης Νικολόπουλος (Co-founder & CEO) και η Δάφνη Τσεβρένη (Co-founder & CRO) θα βρίσκονται στο ετήσιο συνέδριο της Arival 360, μία διοργάνωση της Arival – παγκόσμιου ηγέτη εκδηλώσεων, γνώσης και δικτύωσης για τον κλάδο των ταξιδιωτικών εμπειριών.

Κλείστε το ραντεβού σας .

Από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου, η ομάδα της Clio Muse Tours και συγκεκριμένα ο Γιάννης Νικολόπουλος (Co-founder & CEO), η Δάφνη Τσεβρένη (Co-founder & CRO), η Ορσαλία Δαμουλάκη (Partnerships Manager) και η Αναστασία Βροντή (Account Manager) θα βρίσκονται στην ITB Berlin, τη μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση στον κόσμο και περιμένουν να σας γνωρίσουν από κοντά για να διερευνήσετε το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Κλείστε το ραντεβού σας .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο