Τα νέα των μελών μας

Clio Muse Tours: Ένας σύντομος απολογισμός του 2022

Ο απολογισμός του 2022 μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η Clio Muse Tours διένυσε την καλύτερη, έως τώρα, χρονιά της και συνέβαλε σημαντικά στο να διαμορφώσουμε το νέο στρατηγικό σχέδιο το οποίο θα οδηγήσει την Clio Muse Tours στην κορυφή του κλάδου των ακουστικών ξεναγήσεων (audio tours) παγκοσμίως.

Τι καταφέραμε την προηγούμενη χρονιά;

Με 10 νέα μέλη στην ομάδα μας, φτάνοντας τα 26 άτομα συνολικά, και έχοντας ως γνώμονα έναν ευέλικτο και παράλληλα στοχευμένο τρόπο εργασίας, καταφέραμε να έχουμε τζίρο 3,2 εκατομμυρίων ευρώ. Οι ταξιδιώτες που εξυπηρετήσαμε έφτασαν τους 120.000, τετραπλασιάζοντας και πενταπλασιάζοντας τα αντίστοιχα νούμερα του 2021.

Το 2022 μας έκανε επίσης περήφανους τόσο για τα προϊόντα μας, τα οποία πλέον είναι περισσότερα από 450 σε 24 χώρες ανά τον κόσμο, όσο και για το γεγονός ότι είμαστε ο κορυφαίος πάροχος ακουστικών ξεναγήσεων σε ορισμένα από τα σημαντικότερα τουριστικά μνημεία και αξιοθέατα σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Αίγυπτος και η Τουρκία.

Τι φέρνει το 2023;

Μέχρι το τέλος του έτους, η ομάδα μας θα μεγαλώσει και θα υποδεχθεί 6 νέα μέλη στα τμήματα IT, Sales, Tour Creation, Product & Customer Care, φτάνοντας τα 32 άτομα. Το portfolio των προϊόντων μας θα αυξηθεί σημαντικά, προσθέτοντας περισσότερα από 100 νέα προϊόντα μέχρι το τέλος Μαρτίου. Το Πόρτο, η Σαντορίνη, η Σεγκόβια, το Μιλάνο και η Επίδαυρος είναι μερικοί από τους προορισμούς που θα προστεθούν στη λίστα της Clio Muse Tours τους επόμενους μήνες.

Γιατί να συνεργαστείτε με την Clio Muse Tours;

  • Τα προϊόντα μας λειτουργούν ως εξαιρετικά upsells & cross-sells, με τους συνεργάτες μας να αυξάνουν τις πωλήσεις τους έως και 30%.
  • Τα προϊόντα μας έχουν άμεση και απεριόριστη διαθεσιμότητα και το σύστημα κρατήσεών μας είναι πλήρως αυτοματοποιημένο ώστε να εξυπηρετεί κρατήσεις της τελευταίας στιγμής (last-minute). Tο 99% των πελατών μας ολοκληρώνουν την αγορά τους χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.
  • Προσφέρουμε πρωτότυπο και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, καθώς συνεργαζόμαστε με το κορυφαίο 2% των δημιουργών περιεχομένου σε όλο τον κόσμο. Οι ξεναγήσεις μας βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης των ταξιδιωτών, με αξιολογήσεις 4+ αστέρων στους μεγαλύτερους OTAs (Online Travel Agencies).

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@cliomusetours.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο