Τα νέα των μελών μας

Clio Muse: Εφαρμογή ξενάγησης Clio Muse | Υπηρεσίες αξίας 1.600€ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για Tour Operators – μέλη ΣΕΤΕ

undefined

 

Σε λίγες ημέρες, οι ξεναγήσεις της Clio Muse θα προβάλλονται σε 4 σημεία κλειδιά εντός του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”. Η Clio Muse γιορτάζει αυτή τη νέα συνεργασία και προσφέρει, ειδικά για τα μέλη του ΣΕΤΕ 1 μήνα δωρεάν συνδρομή στο πακέτο υπηρεσιών “” και επιπλέον 1.000 εισιτήρια δωρεάν (αξίας 1.600€). 

Η Clio Muse είναι μια βραβευμένη εφαρμογή ξενάγησης για κινητά τηλέφωνα. Κάθε σημείο ενδιαφέροντος παρουσιάζεται μέσα από 5 – 10 σύντομες, αληθινές και υπέροχες ιστορίες ή video και ήχο, σύμφωνα με μία τεκμηριωμένη μεθοδολογία. 

Τα ταξιδιωτικά γραφεία μπορούν να ανεβάζουν το περιεχόμενο της ξενάγησης στην πλατφόρμα της Clio Muse και να παρέχουν υπηρεσίες ψηφιακής ξενάγησης έναντι εισιτηρίου στους ταξιδιώτες. Η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά σε φυσικές ξεναγήσεις, ή και αυτόνομα. Ειδικά στις φυσικές ξεναγήσεις, οι ταξιδιώτες ανατρέχουν στο επιπλέον υλικό (video, φωτογραφίες, ήχο) κατά τη διάρκεια της ξενάγησης και αναπτύσσουν διάλογο με τους φυσικούς ξεναγούς, αλλά και μετά το τέλος της ξενάγησης μοιράζονται την εμπειρία τους στα κοινωνικά τους δίκτυα. 

undefined

Έτσι, η Clio Muse αποτελεί ένα νέο τρόπο να πουλήσετε τις ξεναγήσεις σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας, καθώς μπορείτε να απευθυνθείτε σε μεγαλύτερο αριθμό ταξιδιωτών αλλά και σε μεμονωμένους τουρίστες. (Δείτε τους φορείς που έχουν εμπιστευτεί την Clio Muse μέχρι σήμερα .) 

Δοκιμάστε σήμερα ψηφιακές υπηρεσίες ξενάγησης αξίας 1.600€, εντελώς δωρεάν.

(Η προσφορά αυτή ισχύει έως 31 Μαΐου. Περισσότερα για την τιμολογιακή μας πολιτική θα βρείτε .) 

Για να λάβετε την προσφορά αυτή επικοινωνήστε μαζί μας στο sete_discount@cliomuseapp.com ή εγγραφείτε στην παρακάτω φόρμα:

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο