Τα νέα των μελών μας

Climatherm: Διεθνής Έκθεση Climatherm Energy 2016 – Η μοναδική εξειδικευμένη Έκθεση στον κλάδο της Ενέργειας

undefined

undefined

 

Σε τελική ευθεία για τη διεξαγωγή της Διεθνούς έκθεσης Climatherm – Energy 2016 (25 – 28 Φεβρουαρίου 2016) η διοργανώτρια εταιρία Project έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των σημαντικότερων εκπροσώπων του κλάδου.

Όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα που διανύει η χώρα μας και πόσο μάλλον οι επιχειρήσεις του κλάδου μας. Η διοργανώτρια εταιρία Project, όμως, σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις, εδώ και 27 χρόνια με την εμπειρία της, την αξιοπιστία, και την εξειδίκευση, αποδεικνύει ότι μπορεί και βρίσκεται πάντα κοντά στον κλάδο, δίνοντας έτσι ένα αισιόδοξο μήνυμα στις επιχειρήσεις και στην αγορά.

Εξοικονόμηση Ενέργειας, Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Ηλιακή Ενέργεια, Φυσικό Αέριο, Κλιματισμός, Θέρμανση, Εξαερισμός, Βιομηχανική Ψύξη, Φωτοβολταϊκά, Ύδρευση, και Οικονομικός Φωτισμός – LED, είναι θέματα που θα απασχολήσουν έντονα τη χώρα μας, την αγορά, αλλά και τις τουριστικές επιχειρήσεις, για αυτό, λοιπόν, προσκαλούμε τους ξενοδόχους  να επισκεφθούν την Διεθνή έκθεση ClimathermEnergy 2016, ώστε να συνεργαστούν με τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες όλων των παραπάνω κλάδων και να ενημερωθούν για τις οικονομικότερες λύσεις, που θα μετατρέψουν τις τουριστικές επιχειρήσεις τους σε βιώσιμες και κερδοφόρες.

Στο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, με την υψηλού επιπέδου οργάνωση, και την παράλληλη διοργάνωση σημαντικών σεμιναρίων και ημερίδων από  φορείς και εταιρίες όπως του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε) με τίτλο «Ενεργειακή Αποδοτικότητα και κόστος κατά την αναβάθμιση δημόσιων κτιρίων σε μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης», του Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου, του Συλλόγου ΠΣΔΜ-Η, της εταιρίας NOBEL με τίτλο «Κεντρικά Ηλιακά Συστήματα σε Μεγάλης Κλίμακας Ξενοδοχειακές Εγκαταστάσεις», αλλά και πολλών άλλων, κρίνουμε απαραίτητη την παρουσία σας, για την εγκυρότερη και σωστότερη ενημέρωσή σας.

Στις 25 – 28 Φεβρουαρίου 2016, 11:00 το πρωί με 21:00 το βράδυ, με δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και τον προαστιακό σταθμό «Κορωπί», δώστε το μεγάλο σας ραντεβού με τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου.

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο