Τα νέα των μελών μας

CityU College: 29 Νοεμβρίου, 2013 – Ανοιχτή ημέρα ενημέρωσης – Open Day

        

 

«ΑΣ  ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Το τμήμα Τουρισμού και Φιλοξενίας του City Unity College, θα φιλοξενήσει μια ανοιχτή ημέρα ενημέρωσης την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρες από 16:00 έως 20:00 στο Palmyra Beach Hotel, Λεωφόρος Ποσειδώνος 70, Γλυφάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις μας και να συναντήσουν το ακαδημαϊκό προσωπικό και τους φοιτητές μας, που θα έχουν την ευχαρίστηση να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχουν. Ελάτε να ενημερωθείτε για τα προνομιακά πακέτα διδάκτρων, τη διαμονή, τις υπηρεσίες σταδιοδρομίας και τις ευκαιρίες απασχόλησης για τους αποφοίτους μας !

Η μέρα ενημέρωσης του City Unity College θα προσφέρει ένα ανεπίσημο, ανοικτό φόρουμ για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών και τις υπηρεσίες του Сity Unity  .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο