Τα νέα των μελών μας

City Unity: “Ημέρα Καριέρας 2015” του τμήματος International Hotel & Tourism Management στην Γλυφάδα

undefined

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η “ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2015” που διοργάνωσε το τμήμα International Hotel & Tourism Management του City Unity College, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του City Unity στην Γλυφάδα.

Οι σπουδαστές αλλά και οι απόφοιτοι του City Unity και του Alpine, ήρθαν σε επαφή με εκπροσώπους των μεγαλύτερων Ελληνικών και διεθνών τουριστικών επιχειρήσεων, οι οποίοι μετά την παρουσίαση της εταιρείας τους, έκαναν συνεντεύξεις, προκειμένου να επιλέξουν τους κατάλληλους σπουδαστές για την πρακτική τους άσκηση.

undefined

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα προσόντα των σπουδαστών, οι οποίοι κέρδισαν επάξια τις εντυπώσεις για την υψηλού επιπέδου κατάρτισή τους.

Η επιτυχία των σπουδαστών είναι αποτέλεσμα της ποιοτικής εκπαίδευσης που λαμβάνουν στα προγράμματα του Cardiff Metropolitan University και του Alpine Center και του συνδυασμού θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης οι προσκεκλημένοι παρακάθισαν σε γεύμα που παρέθεσε η σχολή προς τιμήν τους, στο οποίο είχαν την ευκαιρία να δουν τους σπουδαστές επί το έργον και να θαυμάσουν τις ικανότητές τους.

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν: Expedia.com, Food Fund, Club Med, TUI Hellas, Westin Astir Palace, Grande Bretagne – King George, Athenaeum Intercontinental, Amanzoe Hotels & Resorts, Niki beach, Aldemar Hotels & Spa, Elounda S.A. Hotels & Resorts, The Grace Hotels, Atlantica Hotels & Resorts, Daios Cove Luxury Resort & Villas, Chandris Hotels & Resorts, The Margi Hotel, The Caldera Collection, Canaves Hotel Oia, Newrest EU, Saint George Lycabettus, Mediterranean Beach Zante, Poseidonion Hotel Spetses και Lake Vouliagmeni.

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο