Τα νέα των μελών μας

City Unity College: Tο City Unity College Υποστηρικτής υποστηρικτής του συνεδρίου HOSPITALITY.NOW

undefined

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου Hospitality.now που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά το περιοδικό Hotel & Restaurant της Boussias Communications υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαΐου στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza.

Το City Unity College, o κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός στις Τουριστικές σπουδές, με τα προγράμματα σπουδών του Cardiff Metropolitan University και του Alpine Center, ήταν ο υποστηρικτής της φετινής διοργάνωσης, με θέμα τις βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές που εφαρμόστηκαν από κορυφαίες εταιρείες και φορείς του ελληνικού τουρισμού, τις τελευταίες εξελίξεις και τις ιδιαίτερες προκλήσεις στο δυναμικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον του Τουρισμού.

undefined

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο Dean του City Unity College και associate professor of Brand Marketing Δρ. Γιάννης Σουβατζής, μίλησε για την εκπαίδευση που απαιτείται στον τομέα του τουρισμού & της φιλοξενίας και την ανάγκη για ένα καινούργιο μοντέλο εκπαίδευσης, επισημαίνοντας ότι για να αναπτυχθεί ο τουρισμός στην Ελλάδα πρέπει να επενδύσουμε στην εκπαίδευση και σε ένα καινοτόμο μοντέλο εκπαιδευτικής γνώσης έτσι ώστε να μπορούμε να αντλούμε, να σχεδιάζουμε και να εφαρμόζουμε αποτελεσματικές στρατηγικές ανάπτυξης.

Για το City Unity College το συνέδριο αποτέλεσε ακόμη μια ευκαιρία σημαντικών επαφών και ενημέρωσης προς τις επιχειρήσεις και τους φορείς του τουρισμού, για την κατάρτιση που προσφέρει στους αυριανούς επαγγελματίες του κλάδου και τη συμβολή του στην αναβάθμιση του εθνικού μας τουριστικού προϊόντος

 

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.