Τα νέα των μελών μας

City Unity College: Συμμετοχή του τμήματος International Hospitality & Tourism Management του City Unity στο 2ο ΣχολείοΤουρισμού Καλαμάτας

undefined

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του εκπαιδευτικού σεμιναρίου “2ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας” που διοργάνωσαν το “Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μεσσηνίας” και ο “Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος”, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου στην Καλαμάτα.

Η δεύτερη κατά σειρά καινοτόμος διοργάνωση σε διάστημα μόλις τριών μηνών, απευθύνεται σε ξενοδόχους, εργαζόμενους σε ξενοδοχεία, επαγγελματίες της εστίασης αλλά και σε κάθε επαγγελματία (ή μελλοντικά απασχολούμενο) στον τομέα του τουρισμού. Κυρίαρχος στόχος του πρωτότυπου αυτού σχολείου που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με τον αριθμό των συμμετεχόντων να ξεπερνά τους 700, είναι η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων στον τουρισμό με σκοπό οι ίδιοι να συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σχολείο Τουρισμού ξεκίνησε ως μια ιδιωτική πρωτοβουλία η οποία βρήκε πολυάριθμους υποστηρικτές όπως είναι για παράδειγμα παραγωγοί και ξενοδόχοι από την Μεσσηνία και ολόκληρη την Ελλάδα.

undefined

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι σπουδαστές του τμήματος International Hospitality & Tourism Management του City Unity College, παρακολούθησαν το πλούσιο πρόγραμμα των σεμιναρίων, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους φορέων του Τουρισμού και παρουσίασαν τα προγράμματα του Cardiff Metropolitan University και του Alpine Center που συνδυάζουν την θεωρητική και την πρακτική εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Παράλληλα, καθηγητές του City Unity College με πολυετή ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού συμμετείχαν στο πρόγραμμα του σχολείου με δύο θεματικά σεμινάρια. Το City Unity College ευχαριστεί και συγχαίρει τους διοργανωτές για την φιλοξενία τους και την πρωτοβουλία τους και ανανεώνει το ραντεβού του για το 3ο Σχολείο Τουρισμού το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα!

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο