Τα νέα των μελών μας

City Unity College: Συμμετοχή του εκπαιδευτικού ομίλου City Unity στη διεθνή έκθεση τουρισμού GREEK TOURISM EXPO

 

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των εξελίξεων της σύγχρονης διεθνούς τουριστικής αγοράς, βρέθηκε ο εκπαιδευτικός όμιλος City Unity με τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση GREEK TOURISM EXPO που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 5 έως 7 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Για το City Unity College η έκθεση αποτέλεσε ένα πεδίο σημαντικής δράσης μέσα από το οποίο ανέδειξε τις δυνατότητες των σπουδαστών του τμήματος Ξενοδοχειακών και Τουριστικών σπουδών. Οι άριστα εκπαιδευμένοι σπουδαστές των Τουριστικών Προγραμμάτων του City Unity College στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά τόσο στην έκθεση όσο και στις παράλληλες εκδηλώσεις, που είχαν στόχο τη δυναμική προβολή και προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος, κέρδισαν επάξια τις εντυπώσεις  για την υψηλού επιπέδου κατάρτισή τους.

Η επιτυχία των σπουδαστών είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης που λαμβάνουν με τα προγράμματα σπουδών του Cardiff Metropolitan University και του Alpine Center τα οποία συνδυάζουν τη θεωρητική με την πρακτική εκπαίδευση, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Επίσης στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΕΤΕ στα πλαίσια της έκθεσης με θέμα: «Τουρισμός: Ανάπτυξη-Απασχόληση, εμπόδια & απειλές», μίλησε ο Ακαδημαϊκός διευθυντής των Τουριστικών Προγραμμάτων του City Unity College Δρ. Γιάννης Σουβατζής, PhD Brand Marketing, για την εκπαίδευση στον τουρισμό.

Ο τουρισμός είναι ένας από τους ταχύτατα αναπτυσσόμενους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας, προσφέροντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας, και οι απόφοιτοι των Τουριστικών και Ξενοδοχειακών προγραμμάτων του City Unity αποκτούν τα απαραίτητα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα που θα τους εξασφαλίσουν μια λαμπρή καριέρα.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο