Τα νέα των μελών μας

City Unity College: Συμμετοχή των σπουδαστών του City Unity College στο 14ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ

undefinedundefined

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 14ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» που πραγματοποιήθηκε στις 19 & 20 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Στο Συνέδριο, με τίτλο «Τουρισμός: Η Κιβωτός της Ελληνικής Οικονομίας», συμμετείχαν περισσότεροι από 300 τουριστικοί επιχειρηματίες, δημόσιοι φορείς και στελέχη της αγοράς. 

Οι σπουδαστές του τμήματος International Hospitality & Tourism Management του City Unity College, του κορυφαίου εκπαιδευτικού οργανισμού στις Τουριστικές σπουδές, με τα προγράμματα σπουδών του Cardiff Metropolitan University και του Alpine Center, συμμετείχαν στην διοργάνωση του Συνεδρίου. 

undefined

Οι σπουδαστές συμμετείχαν σε όλες τις εργασίες, ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις απαιτήσεις του Συνεδρίου, και απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές και τα συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό τους, τόσο από τους διοργανωτές όσο και από τους συμμετέχοντες. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ομιλίες του συνεδρίου και να ενημερωθούν για τις διεθνείς τάσεις,  τις τελευταίες εξελίξεις και τις ιδιαίτερες προκλήσεις στο δυναμικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον του Τουρισμού. 

Το City Unity College ευχαριστεί τον ΣΕΤΕ για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία και συγχαίρει τους σπουδαστές του για την ενεργή συμμετοχή τους,  το πάθος τους και την όρεξη για δουλειά.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο