Τα νέα των μελών μας

City Unity College: Συμμετοχή των σπουδαστών του City Unity College στην 23η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

 undefined

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 23ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕ, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της 28ης Μαΐου 2015, στο ξενοδοχείο Electra Palace και το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι σπουδαστές του τμήματος International Hospitality & Tourism Management του City Unity College, του κορυφαίου εκπαιδευτικού οργανισμού στις τουριστικές σπουδές, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία σημαντική εμπειρία με την ενεργή συμμετοχή τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στη γραμματειακή υποστήριξη και στην υποδοχή των καλεσμένων. Οι σπουδαστές ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της εκδήλωσης με επαγγελματισμό και κέρδισαν επάξια τις εντυπώσεις και τα συγχαρητήρια των διοργανωτών .

Το City Unity College ευχαριστεί τον ΣΕΤΕ για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία και συγχαίρει τους σπουδαστές του για την ενεργή συμμετοχή τους, τις ιδέες τους, το πάθος τους και την όρεξη για δουλειά.

undefined

undefined

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο