Τα νέα των μελών μας

City Unity College: Reinvent, Rethink, Reboot! Το City Unity College υπογράφει την «Επανεφεύρεση της Φιλοξενίας»

undefined

Η νέα εποχή για τη Φιλοξενία ξεκινά με μια μεγάλη και ισχυρή συνεργασία: Το City Unity College και η Lobster Ink προσφέρουν υψηλού επιπέδου ψηφιακή εκπαίδευση!

Η κορυφαία ελβετική εταιρία προσφέρει εξαιρετικά προγράμματα κατάρτισης μέσω βίντεο υψηλής ευκρίνειας, τα οποία είναι προσβάσιμα σε όλες τις φορητές, επιτραπέζιες και tablet συσκευές! Με την πλατφόρμα της να είναι πάντοτε ενεργή, οι μαθητές μπορούν να μελετούν όποτε είναι πιο βολικό για τους ίδιους.

Με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου μαθησιακής εμπειρίας που μεταλαμπαδεύει τις τελευταίες εξελίξεις στον Τουρισμό και τη Φιλοξενία, η σύμπραξη του City Unity College με τη Lobster Ink προσφέρει θεωρητική και, κυρίως, πολύτιμη και μοναδική πρακτική καθοδήγηση μέσω βίντεο, εργαλείων, δραστηριοτήτων και αξιολογήσεων. Θωρακίζει τους μαθητές και τους επαγγελματίες ώστε να ανταπεξέλθουν στα συνεχώς νέα πρότυπα που δημιουργούνται, παγκοσμίως, στον χώρο.

undefined

Γιατί τη Lobster Ink;

  • Πάνω από 190 μαθήματα αναγνωρισμένα από τη βιομηχανία της Φιλοξενίας και του Τουρισμού
  • 8 υψηλού επιπέδου κατηγορίες μαθημάτων
  • Πάνω από 30 ειδικότητες κατάρτισης
  • Περισσότεροι από 1.000.000 εγγεγραμμένοι χρήστες σε περισσότερες από 140 χώρες

Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε μαθήματος, οι φοιτητές λαμβάνουν πλήρη διαπίστευση τόσο από το Lobster Ink όσο και από το City Unity College. 

Για περισσότερες πληροφορίες: hospitality@cityu.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο