Τα νέα των μελών μας

City Unity College: Online Seminar “Οργάνωση & Διαχείριση του Room Division”

 

undefined

 

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στο online σεμινάριο του City Unity College με θέμα: «Οργάνωση & Διαχείριση του Room Division», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 από τις 15.00 έως τις 19.00. 

Το Σεμινάριο είναι υψηλού επιπέδου, με θεωρητικό υπόβαθρο περιλαμβανόμενης της αντίστοιχης ορολογίας, και εμπλουτισμένο με παραδείγματα και αναφορές στη σύγχρονη Αγορά. Ειδικότερα: 

* Ποια Τμήματα περιλαμβάνει το Room Division

* Συσχετισμός και Συνεργασία των Τμημάτων

* Ρόλος του Τμήματος Κρατήσεων σε Managerial & Operational Level 

undefined

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Φ. Βαρδαρό 

Ο Μιχάλης Φ. Βαρδαρός είναι ο ιδρυτής της Τhe Hotel Way,  εταιρείας Διαχείρισης Κρατήσεων & Συμβουλευτικών  Υπηρεσιών Ξενοδοχειακών Μονάδων, και ειδικεύεται στην Αναδιάρθρωση του Room Division των Ξενοδοχείων, με στόχο την αύξηση του μεριδίου τους στην Αγορά και την υψηλότερη απόδοσή τους.

Βραβευμένος Απόφοιτος του Swiss IHTTI Hotel Management College, και κάτοχος Πιστοποιητικού Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης στη Διαχείριση Φιλοξενίας από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, ο Μιχάλης Βαρδαρός εργάστηκε πολλά έτη ως Γενικός Διευθυντής στο Kapari Natural Resort Σαντορίνης, μέλος του National Geographic Unique Lodges of the World, πολυτελές 5 * Ξενοδοχείο και πολυβραβευμένο επι σειρά ετών για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του.

Με πάνω από 24 χρόνια εμπειρίας στο Luxury Hospitality, ο Mιχάλης Βαρδαρός συνεργάστηκε με κορυφαία Ξενοδοχεία όπως το Double tree by Hilton Resort ως Γενικός Διευθυντής στο νησί της Κω, και το Hyatt Regency στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, ως στέλεχος πωλήσεων.

Εργάστηκε επίσης ως Σύμβουλος Ξενοδοχείων ιδιαίτερα στο νησί της Σαντορίνης, ενώ διετέλεσε Καθηγητής στο City Unity CollegeSwiss Alpine Center, διδάσκοντας Αρχές & Λειτουργία του Room Division

Κόστος συμμετοχής 

120€     90€

              50€ φοιτητές

Κλείστε θέση τώρα.. https://citystudies.gr/varvaros-mixalis-organosi-kai-diaxeirisi-room-division/.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο