Τα νέα των μελών μας

City Unity College: Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού

 

undefined   undefined

Η ποιότητα των σπουδών καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και την ποιότητα των επαγγελματιών ενός κλάδου. Το City Unity College έχει θέσει ως στρατηγικό στόχο τη συνεχή ανάπτυξη σύγχρονων προγραμμάτων που θα προετοιμάσουν κατάλληλα τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες και προκλήσεις της αγοράς.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι συνεχείς εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο επιτάσσουν την παροχή ολοκληρωμένων σπουδών, που προσφέρουν τη δυνατότητα σε όσους φοιτούν να αποκτήσουν σφαιρική κατάρτιση και αντίληψη ενός γνωστικού αντικειμένου, ενισχύοντας τις ικανότητές τους και την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας. Αυτός ήταν και ο στόχος του τμήματος ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών και επιτεύχθηκε με τη νέα συνεργασία του City Unity College με το Coventry University, ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας.

Η νέα αυτή συνεργασία περιλαμβάνει και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών MSc in International Hospitality and Tourism Management, το οποίο προσφέρει μια πιο πλήρη δομή μαθημάτων που καλύπτει τους εξής τομείς:

  • Στρατηγικό Μάνατζμεντ
  • Χρηματοοικονομική Διοίκηση
  • Διαχείριση Λειτουργιών στη Φιλοξενία και στον Τουρισμό
  • Στρατηγικές Διεθνής Διαχείρισης Ανθρώπινου δυναμικού
  • Διοίκηση Μάρκετινγκ και Εμπειρία Καταναλωτή
  • Διαχείριση Τουριστικών Προορισμών
  • Διαχείριση Έργων και Εκδηλώσεων
  • Ερευνητικές Μέθοδοι στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού

Σκοπός της εκπαιδευτικής μας φιλοσοφίας είναι να μπορούν οι φοιτητές και οι φοιτήτριές μας να εμβαθύνουν τις θεωρητικές τους γνώσεις στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και να αποκτήσουν τις ικανότητες και τα πρακτικά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να πάρουν σωστές διοικητικές αποφάσεις. Με αυτή την προσέγγιση, οι απόφοιτες και οι απόφοιτοι του προγράμματος θα είναι σε θέση να χτίσουν μια επιτυχημένη καριέρα σε διάφορες επιχειρήσεις του κλάδου, όπως ξενοδοχεία, εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, διοργάνωσης εκδηλώσεων και πολλές άλλες και να εξελιχθούν σε πολύτιμα διευθυντικά στελέχη και επιτυχημένους/ες επιχειρηματίες.

Η ομάδα του Τμήματος Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών του City Unity College βρίσκεται εδώ για εσάς, να σας στηρίξει ουσιαστικά καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής σας και να σας καθοδηγήσει στην επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Αυτό που μας παρακινεί και μας κάνει να χαμογελάμε είναι να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας. Στο τέλος, η επιτυχία θα είναι δική σας!

Είμαστε εδώ για να σας υποδεχθούμε! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο