Τα νέα των μελών μας

City Unity College: Ηγέτης στις σπουδές τουρισμού & φιλοξενίας

 

Ο εκπαιδευτικός όμιλος City Unity σε συνεργασία με την Ελβετική σχολή ALPINE CENTER και το CARDIFF METROPOLITAN UNIVERSITY της Μεγάλης Βρετανίας προσφέρουν υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκές σπουδές στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του City Unity College είναι καινοτόμα και εξελισσόμενα σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας και την Ελβετική φιλοσοφία.

Τα προγράμματα σπουδών του Cardiff Metropolitan University και του Alpine Center συνδυάζουν τη θεωρητική με την πρακτική εκπαίδευση, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, εξασφαλίζουν στους φοιτητές αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση, ενώ το City Unity στηρίζει τους αποφοίτους στην επαγγελματική τους πορεία σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της εγχώριας και διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας.

Ο τουρισμός είναι ένας από τους ταχύτατα αναπτυσσόμενους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας, προσφέροντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας και οι σπουδές στα Τουριστικά και Ξενοδοχειακά προγράμματα του City Unity είναι η επιλογή που θα σας παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα σας εξασφαλίσουν μια λαμπρή καριέρα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο