Τα νέα των μελών μας

City Unity College: Εκδήλωση του εκπαιδευτικού ομίλου City Unity για την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους

 

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ομίλου City Unity στην Γλυφάδα εκδήλωση για την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους σπουδών στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Στην κατάμεστη αίθουσα της σχολής, τους σπουδαστές και τους γονείς τους καλωσόρισαν εκπρόσωποι της διοίκησης του City Unity, ο ακαδημαϊκός διευθυντής και οι καθηγητές και τους ενημέρωσαν για τα προγράμματα σπουδών του Cardiff Metropolitan University και του Alpine Center, τα οποία  παρέχουν τις  απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα τους εξασφαλίσουν μια λαμπρή καριέρα.

Στο πολυεθνικό και πολυπολιτισμικό περιβάλλον της σχολής οι σπουδαστές του City Unity από την Ελλάδα, τη Γαλλία, τη Νορβηγία, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, την Πολωνία, τη Νότιο Αφρική, την Κίνα, τη Βουλγαρία, την Αρμενία, την Αργεντινή, τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Ρωσία, το Καζακστάν και το Μαυροβούνιο,  από την πρώτη ημέρα των σπουδών τους, ζουν και εκπαιδεύονται σε ένα αμιγώς ξενοδοχειακό περιβάλλον και αντιμετωπίζονται ως επαγγελματίες σε κάθε επίπεδο.

Στη συνέχεια, η διοίκηση της σχολής παρέθεσε κοκτέιλ για τους γονείς, κατά την διάρκεια του οποίου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους καθηγητές οι οποίοι τους διαβεβαίωσαν ότι στο City Unity αγκαλιάζουν και  εντάσσουν τα παιδιά τους σε μια οικογένεια,  γιατί κύριος στόχος του City Unity είναι, εκτός από το να δημιουργεί επαγγελματίες, να συμβάλλει και στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο