Τα νέα των μελών μας

City Unity College: Δεξίωση στο Γερμανικό Ινστιτούτο GOETHE

undefined

 

Η Διεθνής Ένωση Διερμηνέων Συνεδρίων (AIIC) Περιφέρειας Ελλάδας & Κύπρου διοργανώνει στην Αθήνα σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Goethe Έκθεση και Συνέδριο για τα 70 χρόνια από τις Δίκες της Νυρεμβέργης, από τις 2 έως τις 20 Νοεμβρίου. 

Η έκθεση αποτελεί μεταφορά -και προσαρμογή- στην Αθήνα της ιδιαίτερα επιτυχημένης έκθεσης που διοργανώθηκε πρόσφατα από την ΑIIC Γερμανίας με θέμα «Οι Πρωτεργάτες της Ταυτόχρονης Διερμηνείας». 

Τα εκθέματα αφορούν κατά κύριο λόγο στους ανθρώπους διαφόρων εθνικοτήτων και προελεύσεων οι οποίοι κλήθηκαν να εργαστούν ως διερμηνείς κατά την διάρκεια των Δικών της Νυρεμβέργης. 

Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 με προσκεκλημένο ομιλητή τον Roger Kaminker, διερμηνέα συνεδρίων και εγγονό του περίφημου –ομώνυμου- διερμηνέα που άφησε εποχή στη Νυρεμβέργη.  

Το City Unity College ήταν ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης των εγκαινίων. 

undefined

Οι πρωτοετείς σπουδαστές του Alpine Center “Hospitality & Tourism Management Department” του City Unity College, συμμετείχαν στη δεξίωση των εγκαινίων στις 5 Νοεμβρίου 2015, αναλαμβάνοντας στο πλαίσιο της πρακτικής τους εξάσκησης και κάτω από πραγματικές συνθήκες να σερβίρουν κατά την διάρκεια της δεξίωσης, τα γλυκά και αλμυρά εδέσματα που είχαν παρασκευάσει οι ίδιοι. 

Η ευκαιρία για επαγγελματική εμπειρία από την έναρξη κιόλας των ακαδημαϊκών τους σπουδών, εμπνέει τους σπουδαστές και τους ενθαρρύνει, καθώς δέχονται τα θετικά σχόλια των πελατών για την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά, την άριστη εμφάνιση και τις τεχνικές τους δεξιότητες. 

Ευχαριστούμε θερμά τον ταλαντούχο καθηγητή του τμήματος Food & Beverage, Αντώνη Παρούση και τους καταξιωμένους Chef του τμήματος Culinary Arts, Γεωργία Κωφινά, Πάνο Ιωαννίδη και Σπύρο Παυλίδη, για την υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκή εκπαίδευση και πρακτική που παρέχουν στους σπουδαστές, σε ένα εξαιρετικά εμπνευσμένο περιβάλλον μάθησης. 

Alpine Center “Hospitality & Tourism Management Department” of City Unity College

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο