Τα νέα των μελών μας

Cisco: Η Cisco παρέχει δωρεάν το σύστημα τηλεδιάσκεψης Webex, λόγω του COVID-19 και της ανάγκης για απομακρυσμένη εργασία

undefined

 

Επωφελούμενοι είναι όλοι, δημόσιοι οργανισμοί, ιδιωτικές επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Παρατηρείται  μια άνευ προηγουμένου αύξηση στην εργασία από απόσταση σε όλο τον κόσμο, η οποία καθημερινά διογκώνεται εκθετικά. Λόγω της  παγκόσμιας κατάστασης που προκύπτει από τη ραγδαία εξάπλωση του ιού COVID-19 (ασθένεια του κορονοϊού), η εργασία από το σπίτι δεν είναι πλέον προνόμιο αλλά επιτακτική ανάγκη. 

Ας ξεκινήσουμε με μερικά δεδομένα

• Η ζήτηση για τις υπηρεσίες του Webex στην Κίνα έχει αυξηθεί κατά 22 φορές από την έναρξη της επιδημίας.

• Κατά την ίδια χρονική περίοδο, παρατηρήσαμε επίσης 4 έως 5 φορές περισσότερους χρήστες στην Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και τη Σιγκαπούρη, ενώ ο μέσος χρόνος των τηλεδιασκέψεων με Webex διπλασιάστηκε στις χώρες αυτές.

• Κατά μέσο όρο, οι δωρεάν εγγραφές σε χώρες που έχουν επηρεαστεί, αυξήθηκαν 7 φορές σε σχέση με τα ποσοστά εγγραφής πριν από την επιδημία.

 undefined

Το πλάνο πρόληψης της Cisco

Με την πρόσφατη ανοδική πορεία χρήσης του CiscoWebex στην Ιταλία και σε άλλες χώρες, η Cisco συνεχίζει να παρακολουθεί ενεργά τις τάσεις και τη χρήση της υπηρεσίας παγκοσμίως και να έχει ένα ενεργό σχέδιο υποστήριξης των επιχειρήσεων στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους. Είναι προτεραιότητά μας να επιτρέπουμε στους ανθρώπους να επικοινωνούν από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε συσκευή, ώστε να παραμένουν συνδεδεμένοι με τις ομάδες τους και να μπορούν να συνεχίσουν τις επιχειρηματικές η εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες. 

Ως ηγέτης της αγοράς, το καθιστούμε δυνατό με πολλούς τρόπους.

Με άμεση ισχύ, έχουμε επεκτείνει τις δυνατότητες στη δωρεάν άδεια χρήσης του Cisco Webex στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες όπου είναι διαθέσιμη και όχι μόνο σε εκείνες που πλήττονται από τον COVID-19. Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την παροχή είναι διαθέσιμες εδώ

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά της δωρεάν άδειας χρήσης του CiscoWebex περιλαμβάνουν:

• Απεριόριστη χρήση (χωρίς χρονικούς περιορισμούς)

• Υποστήριξη έως 100 συμμετέχοντες

• Δυνατότητα για συμμετοχή στο Webexμε απλή τηλεφωνική κλήση (dialin) ή μέσω internet (VoIP)

 undefined

Επιπλέον, σε αυτή την περίοδο ανάγκης, μέσω των συνεργατών μας και της ομάδας πωλήσεων της Cisco, παρέχουμε δωρεάν άδειες χρήσης 90 ημερών σε επιχειρήσεις που δεν είναι πελάτες του Webex. Βοηθάμε επίσης τους υπάρχοντες πελάτες μας, να ανταποκριθούν στις ταχέως μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, καθώς είναι δυνατή η χρήση της υπηρεσίας από έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό συνεργατών και συναδέλφων που εργάζονται εκτός γραφείου, επεκτείνοντας τη χρήση τους, χωρίς επιπλέον κόστος. 

Διεύρυνση της χωρητικότητας του δικτύου για onlinemeetings σε παγκόσμιο επίπεδο

Προληπτικά, αναβαθμίζουμε τη δυνατότητα και χωρητικότητα του δικτύου για onlinemeetings σε ΗΠΑ και Ευρώπη, συνεργαζόμενοι με μη κυβερνητικές οργανώσεις για να διευκολύνουμε μεταξύ άλλων τα σχολεία, ενώ παράλληλα εργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ανάγκη για εργασία από το σπίτι. 

24ωρη βοήθεια για όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες

Η ομάδα μας εργάζεται καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο για να απαντήσει στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Βελτιώνουμε συνεχώς την παγκόσμια διασυνδεσιμότητα, συνεργαζόμενοι με τους παρόχους υπηρεσιών Internetγια να βοηθήσουμε ακόμα και την τελευταία απαίτηση για σύνδεση και να μειώσουμε στο ελάχιστο την καθυστέρηση στη σύνδεση μεταξύ των τελικών χρηστών και του Webex. 

Μερικές ακόμη σκέψεις

Η Cisco βρίσκεται σε αυτήν την αγορά, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στον πλανήτη. Κάνουμε ό,τι μπορούμε και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε σε αυτή τη δοκιμασία. Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας, να παρέχουμε άμεσες ενημερώσεις και πρακτικές συμβουλές για την απομακρυσμένη εργασία και κάθε άλλο σχετικό θέμα. 

Πρόσθετες πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές για την εργασία εξ αποστάσεως

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο