Τα νέα των μελών μας

Chios Chandris Hotel: Ποδοσφαιρικός αγώνας ελληνοτουρκικής φιλίας

 

Στο ξενοδοχείο CHIOS CHANDRIS HOTEL του ομίλου Χανδρή, φιλοξενήθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα Καρσιγιακά Σπορ Σμύρνης, καθώς και οι παράγοντες και οι φίλαθλοι που συνόδευαν την αποστολή.

Η ομάδα συμμετείχε στον ιστορικό φιλικό αγώνα με τον Λαίλαπα Λειβαδίων Χίου, που  πραγματοποιήθηκε στο Φαφάλειο Στάδιο Βροντάδου στο πλαίσιο της Ελληνοτουρκικής φιλίας, για να ολοκληρώσουν 84 χρόνια μετά, το φιλικό τους παιχνίδι που διεκόπη λόγω καταρρακτώδους βροχής το 1930.

Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία του ο Τούρκος πρέσβης κ.  Kerim Uras , ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γ. Σαρρής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης κ. Demirtas και πλήθος Ελλήνων και Τούρκων φιλάθλων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Χίο τα μέλη της Τουρκικής αποστολής επισκέφθηκαν παραδοσιακές περιοχές του νησιού και παρακολούθησαν συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Χίου μετά τον αγώνα.

Στα πλαίσια του αγώνα η ομάδα του Λαίλαπα Λειβαδίων Χίου παρέθεσε δεξίωση προς τιμή των προσκεκλημένων της στο ξενοδοχείο CHIOS CHANDRIS.

Οι φιλοξενούμενοι  εξέφρασαν την ευχαρίστηση τους για την άψογη υποδοχή και φιλοξενία που τους προσφέρθηκε.

Το ξενοδοχείο CHIOS CHANDRIS είναι κτισμένο σε προνομιακή θέση δίπλα στη θάλασσα, μόλις  5 λεπτά από το Μουσείο, την βιβλιοθήκη Κοραή, το κάστρο και την αγορά της πόλης.  Το ξενοδοχείο διαθέτει 139 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο με ελληνική και ξένη κουζίνα, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί snack bar στην πισίνα του ξενοδοχείου. Τέλος, το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα συνεδρίων για 200 άτομα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο