Τα νέα των μελών μας

Chios Chandris Hotel: 5η Ετήσια Σύνοδος των αρχηγών των ακτοφυλακών

 

Στο ξενοδοχείο CHIOS CHANDRIS HOTEL του ομίλου Χανδρή, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2013 η 5η ετήσια Σύνοδος των Αρχηγών των Ακτοφυλακών των κρατών μελών της Ε.Ε. και των χωρών Σένγκεν (European Coast Guard Functions Forum-ECGFF), υπό την Προεδρία του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναυάρχου ΛΣ Δημητρίου Μπαντιά.

Τη Σύνοδο τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Υπουργός Μεταφορών της Γαλλίας κ. Frédéric Cuvillier.

Επίσης πέραν των Αχηγών των Ακτοφυλακών των κρατών μελών της Ε.Ε. και των χωρών Σένγκεν, στη Σύνοδο συμμετείχαν και προσωπικότητες του Ναυτιλιακού χώρου, όπως μεταξύ άλλων, ο Επίτιμος Γενικός Γραμματέας του ΙΜΟ κ. Ευθύμιος Μητρόπουλος, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Χίου κ. Κωστής Μουσουρούλης, ο Γενικός Γραμματέας Θάλασσας της Γαλλίας κ. Michel Aymeric, οι εκπρόσωποι του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου κ.κ. Κουμουτσάκος Γεώργιος και Παπανικολάου Γεώργιος και Υψηλοί Αξιωματούχοι της Ευρωπαικής  Επιτροπής και των αρμόδιων Ευρωπαϊκών Οργανισμών της Ε.Ε.

Στα πλαίσια της συνόδου έγινε και η τελετή παράδοσης της Προεδρίας στην Ιταλία για το χρονικό διάστημα 2013-2014.

Το ξενοδοχείο CHIOS CHANDRIS είναι κτισμένο σε προνομιακή θέση δίπλα στη θάλασσα, μόλις  5 λεπτά από το Μουσείο, την βιβλιοθήκη Κοραή, το κάστρο και την αγορά της πόλης. Το ξενοδοχείο διαθέτει 139 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο με ελληνική και ξένη κουζίνα, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί snack bar στην πισίνα του ξενοδοχείου. Τέλος, το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα συνεδρίων για 200 άτομα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο