Τα νέα των μελών μας

ChannelDoubler: NewsTraveller – Υπηρεσία ενημέρωσης για τον Τουρισμό μέσα από 1000 online κανάλια

Με ιδιαίτερη χαρά η Channeldoubler λάνσαρε πριν λίγες μέρες τη νέα της συνδρομητική υπηρεσία NewsTraveller, η οποία απευθύνεται καθαρά σε επαγγελματίες του χώρου του Τουρισμού και σκοπό έχει την ανάπτυξη των μονάδων και στελεχών των επιχειρήσεων Τουρισμού. H ηλεκτρονική διεύθυνση είναι: www.newstraveller.com 

Η υπηρεσία προέκυψε μετά από συζητήσεις και έρευνα στην Τουριστική αγορά περί των προβλημάτων ανταγωνισμού και ανάπτυξης που υφίστανται. Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί ξενοδόχοι και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, είναι η έλλειψη σωστής ενημέρωσης των εξελίξεων, ιδεών, best practices που συμβαίνουν στη διεθνή αγορά. Αυτό οφείλεται από τη μία στο ότι ο χρόνος τους είναι περιορισμένος και από την άλλη στο ότι οι ίδιες οι ειδήσεις είναι διάσπαρτες σε πολλά διαφορετικά κανάλια. Έτσι η σωστή ενημέρωση απαιτεί χρόνο και ψάξιμο, κάτι που είναι επιζήμιο σε καθημερινή βάση για την ίδια την επιχείρηση. Η νέα αυτή υπηρεσία ήρθε για να δώσει τη λύση σε αυτό. Τώρα οι πιο έγκυρες ειδήσεις από τη διεθνή ξενοδοχειακή και τουριστική βιομηχανία βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ένα και μόνο χώρο και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο.  

Για του λόγου το αληθές στο website οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν και ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο το οποίο θα τους δείξει άμεσα το χρόνο και τα χρήματα που χάνονται ανά μήνα, 6μηνο, 12μηνο ανεξαρτήτως μεγέθους μιας τουριστικής μονάδας. Το εργαλείο είναι προσβάσιμο στη σελίδα: http://newstraveller.com/html/money-waste-calculator.php

Οι εγγεγραμμένοι συνδρομητές μπορούν να διαβάσουν τους τίτλους και μια σύντομη περίληψη από έναν ιδιαίτερα μεγάλο αλλά επιλεγμένο ένα-ένα αριθμό άρθρων στην Αγγλική γλώσσα. Τα άρθρα είναι ταξινομημένα και κατηγοριοποιημένα κατά τομέα ενδιαφέροντος. Κάθε άρθρο που διαβάζουν μπαίνει σε μια ειδική λίστα ώστε αν θέλουν να επιστρέψουν σε αυτό στο μέλλον.
Παράλληλα, ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης άρθρων βρίσκεται στη διάθεσή των συνδρομητών το οποίο τους επιτρέπει να κάνουν αναζητήσεις μέσα σε αυτά με λέξεις κλειδιά ή συνδυασμούς αυτών, αλλά και με προβολή άρθρων γύρω από ένα και μόνο θέμα. Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη και από smartphones. 

Πρόσθετες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

Η ChannelDoubler παρέχει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να στείλουν τις ανακοινώσεις τους (Προσφορές, Γενικά Νέα) που ανακοινώνουν στο website τους και αυτές να εισαχθούν ως ειδήσεις. Τέλος, ως υποστήριξη στα ξενοδοχεία, η ChannelDoubler διαθέτει τεχνική υπηρεσία όπου μπορεί να ενσωματώσει στο website της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας μηχανισμό RSS export (διαβάστε τι σημαίνει το RSS εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/RSS) των ειδήσεων προκειμένου να διαχέονται τα νέα τους προς online κανάλια και σχετικούς μηχανισμού καταγραφής ειδήσεων και προσφορών στο εξωτερικό. Αντίστοιχα τους μηχανισμούς αυτούς χρησιμοποιούν οι καταναλωτές προκειμένου να ενημερώνονται. Αυτό οδηγεί άμεσα και καθοριστικά τα ξενοδοχεία σε μια νέα εποχή όσον αφορά την εξωστρέφεια των προσφορών και ανακοινώσεών τους καθιστώντας το website έναν πραγματικό μηχανισμό προβολής και πωλήσεων.

Η ChannelDoubler παρέχει λύσεις e-marketing, web design, web development, content management, interactive media, Google campaigns σε επιχειρήσεις. Έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο χώρο του Τουρισμού όπου παρέχει ουσιαστικές υπηρεσίες που δημιουργούν αξία και κέρδος για τους πελάτες της. 

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο www.channeldoubler.com
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Χρήστος Βασιλόπουλος –  chris@channeldoubler.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4838 536

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο