Τα νέα των μελών μας

Celestyal Cruises: Η Celestyal χαράσει νέα πορεία προσφέροντας κρουαζιέρες για όλο τον χρόνο και ανακοινώνει νέα δρομολόγια στον Περσικό Κόλπο

Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, ανακοίνωσε ότι από τον Νοέμβριο του 2024, το Celestyal Journey θα επισκέπτεται τέσσερις νέες χώρες (Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέιν και Ομάν) και έξι νέα λιμάνια (Ντόχα, Μπαχρέιν, Ντουμπάι, Khasab, Sir Bani Yas και Άμπου Ντάμπι) στον Περσικό Κόλπο.

Η πρώτη νέα κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Desert Days», θα αναχωρήσει στις 9 Νοεμβρίου 2024 από τη Ντόχα του Κατάρ και θα προσεγγίσει για πρώτη φορά το Μπαχρέιν, το Ντουμπάι, το Khasab (Ομάν), το νησί Sir Bani Yas και το Άμπου Ντάμπι. Υπενθυμίζεται ότι, το Celestyal Journey, χωρητικότητας 1.260 επιβατών, εντάχθηκε στο στόλο της εταιρείας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι νέες κρουαζιέρες «Desert Days», θα πραγματοποιούνται έως τις 25 Ιανουαρίου του 2025 και θα επαναλαμβάνονται την χειμερινή περίοδο.

Η Celestyal επιβεβαίωσε επίσης, ότι με τα δύο νέα πλοία του στόλου της, θα εκτελεί κρουαζιέρες όλο το χρόνο, με εποχιακές προσφορές, όπως:

  • Χειμερινό πρόγραμμα κρουαζιέρων, με αναχώρηση από τη Ντόχα, το οποίο θα έχει διάρκεια από τον Νοέμβριο του 2024 έως τον Ιανουάριο του Το πρόγραμμα θα εκτελείται με το πλοίο Celestyal Journey, το οποίο θα πραγματοποιεί την κρουαζιέρα «Desert Days» , δίνοντας την επιλογή τριών, τεσσάρων, πέντε και επτά διανυκτερεύσεων. Επιπλέον, το νέο πλοίο Celestyal Discovery, χωρητικότητας 1.266 επιβατών, θα πραγματοποιεί την κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι» από τον Νοέμβριο του 2025, έως τον Μάρτιο του 2026, με προσεγγίσεις στην Ελλάδα, την Τουρκία, την Κύπρο, το Ισραήλ και την Αίγυπτο.
  • Το θερινό πρόγραμμα της Celestyal, από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, με το πλοίο Celestyal Journey θα περιλαμβάνει τις εξής κρουαζιέρες: την «Ονειρεμένη Αδριατική» που θα ξεκινά από την Ελλάδα και θα επισκέπτεται το Μαυροβούνιο, την Κροατία και την Ιταλία, με παρθενικές προσεγγίσεις στην Κεφαλονιά, το Ντουμπρόβνικ, το Κότορ, την Κέρκυρα, το Μπάρι και το Κατάκολο. Την καλοκαιρινή εκδοχή της «Ονειρεμένης Αδριατικής», που θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά και τη Βενετία. Το «Ειδυλλιακό Αιγαίο», που θα επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά και την Τουρκία και τέλος, την κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβριο που θα πραγματοποιείται με το Celestyal Discovery.

Η εταιρεία εκτελούσε έως πρόσφατα κρουαζιέρες από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο. Οι κρουαζιέρες για το 2024 και το 2025 είναι από τώρα διαθέσιμες.

Έως και 70% έκπτωση η χειμερινή προσφορά της Celestyal

Όλοι οι προορισμοί, συμπεριλαμβανομένων και των νέων δρομολογίων, εντάσσονται στην τρέχουσα χειμερινή προσφορά της Celestyal, με τις τιμές για την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι» που προσεγγίζει λιμάνια στην Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία, και έχει αφετηρία της τον Πειραιά, να ξεκινούν από €559 ανά άτομο, ενώ η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Desert Days» από τη Ντόχα προς Μπαχρέιν, Ντουμπάι, Ομάν, το νησί Sir Bani Yas και το Αμπού Ντάμπι ξεκινά από €529 ανά άτομο.

Η Celestyal προσφέρει επίσης 50% έκπτωση στα πακέτα Celestyal Plus+ Experience, καθώς και μειωμένη επιβάρυνση 30% στις μονόκλινες καμπίνες και χαμηλούς ναύλους σε οικογένειες με παιδιά, με έκπτωση έως και 70% για τον τρίτο ή τέταρτο επιβάτη σε μία καμπίνα.

Ο κος Lee Haslett, Chief Commercial Officer της Celestyal, δήλωσε σχετικά: «Πέρα από τις αγαπημένες μας κρουαζιέρες στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο, ξεκινάμε το 2024 με έναν πλήρως ανανεωμένο στόλο, επτά νέες χώρες και 12 νέα λιμάνια, παγκοσμίως. Δραστηριοποιούμαστε στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ωστόσο οι επιβάτες μας αναζητούν περισσότερους προορισμούς, ακόμα πιο δυναμικές κρουαζιέρες, αλλά και την ευκαιρία να ανακαλύψουν περισσότερα με τη Celestyal. Χαιρόμαστε που χαράσσουμε μια νέα πορεία σε θάλασσες πέρα από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο, μεταφέροντας τους επιβάτες μας σε νέους και συναρπαστικούς προορισμούς, την ίδια ώρα που η Celestyal εξελίσσεται σε ένα παγκόσμιο brand.»

Συνεχίζοντας o κος Haslett τόνισε: «Έχοντας αφετηρία τη Ντόχα, επιπλέον στάσεις σε σημαντικούς προορισμούς όπως το Ντουμπάι, το Μπαχρέιν και το Άμπου Ντάμπι, καθώς και σε πιο ξεχωριστά μέρη όπως το Ομάν και το νησί Sir Bani Yas, οι κρουαζιέρες στον Περσικό Κόλπο πετυχαίνουν αυτόν τον στόχο. Ξεκινάμε δυναμικά τη χρονιά και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να ικανοποιούμε τους επιβάτες μας σε όλη τη διάρκεια του 2024».

Λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τις κρουαζιέρες της Celestyal μπορείτε να βρείτε στο celestyal.com, ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες ειδικές προσφορές μπορείτε να βρείτε εδώ (και μέσω των αξιόπιστων ταξιδιωτικών πρακτόρων μας, παγκοσμίως) ή καλώντας στο +30 211 1996606.

###

Γραφείο Τύπου:

Λεωνίδας Μαρκαντωνάτος                                           Αλεξάνδρα Καρδάμη

Corporate Communications Manager                        President, One Whole

l.marcantonatos@celestyal.com                                akardami@onewhole.gr

+30 6956630450                                                                +30 6958477044

+30 2164009659                                                                +30 210 6095044

Σχετικά με τη Celestyal

Η Celestyal έχει χτίσει μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία λειτουργεί δύο πλοία, αρκετά οικεία για να προσφέρουν στους επισκέπτες μια γνήσια και εξαιρετικά εξατομικευμένη εμπειρία. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο