Τα νέα των μελών μας

Carteco SA: Η Carteco προμηθεύει καινοτόμα υλικά την εταιρεία ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΑΕ

Η εταιρεία ARCON Constructions, σε συνεργασία με τα αρχιτεκτονικά γραφεία ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ για την εξωτερική επιμέλεια του κτιρίου, STIRIXIS AE για την εσωτερική μελέτη, και την εταιρεία ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Engineering & Constructions για τη στατική μελέτη και την τοποθέτηση,  επέλεξε από την  Carteco ανοξείδωτα πλέγματα για την εταιρεία ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΑΕ, μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία και γνώση στο χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

Η εφαρμογή των πλεγμάτων έγινε σε όλη την εξωτερική όψη του κτιρίου καθώς και εσωτερικά, σε επίπεδο διαμόρφωσης της διακοσμητικής του εικόνας του νέου καταστήματος στο Χαϊδάρι.

Η επιλογή του πλέγματος έγινε μέσα από την γκάμα των πλεγμάτων της εταιρείας GKD που καλύπτει και πρακτικές αλλά και διακοσμητικές ανάγκες. Τα πλέγματα που επιλέχθηκαν είναι τύπου SAMBESI 450 για την εξωτερική εφαρμογή και τύπου OMEGA 1520  για την διακόσμηση του εσωτερικού χώρου.

     

Σχετικές Συνδέσεις:

www.carteco.gr 
www.thewallpapershop.gr
www.thearchive.gr
www.kypriotis.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο