Τα νέα των μελών μας

Carteco SA: Carteco & The Y Hotel

Μια ακόμη συνεργασία ολοκληρώθηκε μεταξύ της CARTECO και του γραφείου της A&M ARCHITECTS, ENGINEERS & PROJECT MANAGERS για τον ανασχεδιασμό και  την πλήρη ανακαίνιση του ξενοδοχείου THE Y HOTEL στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς.

Με επικεφαλή τον Μιχάλη Μαυρολέων , από το γραφείο της A&M ARCHITECTS, επιλέχτηκαν υλικά, σχέδια, υφές και χρώματα από το HOTEL DIVISION της CARTECO, για να δώσουν την νέα εικόνα του ξενοδοχείου. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν, στρώματα και κρεβάτια της εταιρείας Simmons, δάπεδα Aquastep, ταπετσαρίες τοίχου Arte, μοκέτες Infloor, καθίσματα Andreu World, υφάσματα Lelievre, Van Den Acker και Sinclaire. Υπήρξε πλήρης κάλυψη για όλες τις ανάγκες λινών (πετσέτες, μαξιλάρια, σεντόνια, παπλώματα & μπουρνούζια), καθώς και για αμιγώς ξενοδοχειακά αξεσουάρ όπως χρηματοκιβώτια, μπαγκαζιέρες, στεγνωτήρες μαλλιών κ.α

Ο κ. Μαυρολέων μιλώντας για  το έργο μεταξύ άλλων μας είπε: « … Στο απαιτητικό Κεφαλάρι ο ανασχεδιασμός και η πλήρης ανακατασκευή του ΤΗΕ Υ HOTEL ήταν μεγάλη πρόκληση από όλες τις πλευρές. Ο περιορισμός στον χρόνο κατασκευής, ο προκαθορισμένος προϋπολογισμός αλλά και η διάθεση όλων για δημιουργία, ήταν σαν ένα συνεχόμενο «πάρτι» που κράτησε 6 μήνες και όλοι είχαν ένα σημαντικό  ρόλο σε αυτό. Η ιδιοκτήτρια κα Φ. Υφαντή, η CARTECO,  τα συνεργεία, οι εργοδηγοί, οι μηχανικοί και οι γραφίστες  όλοι με τη σειρά τους συνέβαλαν σε αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα….»  
    
Το ξενοδοχείο THE Υ HOTEL (παλαιοτέρα γνωστό ως The Best Western hotel Caterina Kifissia), άλλαξε ριζικά την εικόνα του, και μεταμορφώθηκε σε ένα χώρο με διακριτική πολυτέλεια  που παραπέμπει στην οικειότητα και την άνεση ενός σπιτιού. Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε και στο site του ξενοδοχείου www.theyhotel.gr

Σχετικές Συνδέσεις:
  
www.carteco.gr 
www.thewallpapershop.gr
www.thearchive.gr
www.am-architects.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο