Τα νέα των μελών μας

Cactus Hotels: Εθελοντική αιμοδοσία στα Cactus Hotels

 

 

undefined

 

Με γενική φιλοσοφία και μότο μας, ότι η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα βασίζεται και στην αξία προς τον συνάνθρωπο, πραγματοποιήσαμε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις μας, σε συνεργασία με την ομάδα αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Για 5η φορά και με την μεγαλύτερη έως τώρα συμμετοχή σε συγκέντρωση μονάδων αίματος, δείχνουμε την αλληλεγγύη μας σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. – Cactus Hotels αναγνωρίζει ότι μια επιχείρηση δεν πρέπει να κρίνεται μόνο βάσει της ποιότητας των υπηρεσιών της και των οικονομικών της αποτελεσμάτων, αλλά και της συμβολής της στην κοινωνία στο σύνολό της. Η δέσμευσή μας προς αυτήν την κατεύθυνση δημιουργεί το κοινωνικό προφίλ της εταιρείας και τη διαμόρφωση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. 

undefined

Η κοινωνική ευθύνη διαρθρώνεται μέσω ενός συνόλου δραστηριοτήτων και δράσεων:

  • Σειρά εκδηλώσεων για την προώθηση του τοπικού στοιχείου.
  • Χρήση τοπικών προϊόντων και επιλογή τοπικών προμηθευτών.
  • Ενθάρρυνση των πελατών να αγοράσουν προϊόντα και υπηρεσίες από τοπικούς προμηθευτές και να στηρίξουν τοπικές επιχειρήσεις εστίασης.
  • Ενθάρρυνση του προσωπικού να συμμετάσχει σε ξενοδοχειακές δραστηριότητες που σχετίζονται με περιβαλλοντικά ζητήματα ή άλλες εθελοντικές ενέργειες.
  • Οργάνωση δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης (δενδροφύτευση, καθαρισμός παραλιών κ.λπ.)
  • Χορηγίες, δωρεές σε τοπικούς συλλόγους, σε σχολεία, σε αθλητικές ομάδες, σε κοινωνικές δομές, σε ευπαθείς ομάδες.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο