Τα νέα των μελών μας

Boussias Communications: Tourism Awards

undefined

 

Τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού περνούν στην έβδομή τους συνεχή διοργάνωση εισάγοντας, για πρώτη φορά, το επίπεδο των Platinum βραβεύσεων. Την ύψιστη αυτή διάκριση θα λάβουν οι υποψηφιότητες που θα αποσπάσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε κάθε μία από τις 14 επιμέρους ενότητες των Tourism Awards: Strategy, Innovation, Hotel&Resorts, Specialty Travel, Guest Experience, Travel, Destinations &Tourist Attractions, Architecture & Interior Design, Greek Design, Gastronomy, Branding-Public Relations & People Strategy, Digital Tourism, Technology και Sustainability.

undefined

Ανανεωμένες είναι και οι ενότητες βράβευσης, στις οποίες προστέθηκαν φέτος κατηγορίες όπως: Travel management, Greek Design, Property sales, rentals & valuations και Dark Tourism.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται στις 24 Ιανουαρίου 2020.

Επισκεφτείτε σήμερα την ιστοσελίδα των βραβείων (www.tourismawards.gr) και κατεβάστε τις πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες και τους όρους συμμετοχής για να προετοιμάσετε εγκαίρως την υποψηφιότητά σας.

undefined

Για τα καλύτερα στιγμιότυπα από την περσινή τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου και χιουμοριστικές παρεμβάσεις από την ομάδα ομάδα Tailor Made Comedy, παρακολουθήστε σύντομο βίντεο εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο