Τα νέα των μελών μας

bluegr Hotels & Resorts: Τέσσερα αστέρια αριστείας για την bluegr Hotels & Resorts από το EFQM Levels of Excellence

undefined

 

Με μια σημαντική διάκριση κλείνει το 2018 για την bluegr Hotels & Resorts, που αξιολογήθηκε ως Recognized for Excellence 4 αστέρων από το Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης EFQM Levels of Excellence. Στην εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, ο ξενοδοχειακός όμιλος αξιολογήθηκε με τέσσερα αστέρια στο μοντέλο αριστείας του EFQM. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της bluegrHotels & Resorts ο κύριος Βασίλης Μπάρμπας, ΙΤ Μanager του ομίλου, από τους κ.κ. Γρηγόρη Ταπεινό, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΔΕ, Gianluca Mulè Chief Operating Officer EFQM και Αναστάσιο Ροδόπουλο Γενικό Διευθυντή της ΕΕΔΕ. 

undefined

Δημιούργημα της κυρίας Τζίνας Μαμιδάκη, Διευθύνουσας Συμβούλου του ομίλου, η bluegrHotels & Resorts αποτέλεσε την υλοποίηση του οράματος της ίδρυσής της για μια εταιρεία πρότυπο για τις επόμενες γενιές. Με ξενοδοχεία σε Κρήτη, Αθήνα και Ρόδο ο όμιλος θέλησε να διαφοροποιήσει το ύφος των πολυτελών διακοπών εισάγοντας τον επισκέπτη σε ένα νέο πλαίσιο απόλαυσης που στηρίζεται στους τρεις πυλώνες του ποιοτικού τουρισμού: μοναδικές τοποθεσίες, εξαιρετικές υπηρεσίες, αυθεντικές εμπειρίες, και δημιουργώντας ξενοδοχειακές μονάδες απόλυτους εκφραστές αυτών. 

undefined

Πιστή στη δέσμευσή της για την ανάδειξη της σημασίας του ποιοτικού τουρισμού και με την πεποίθηση ότι η φιλοξενία οφείλει να προσβλέπει στην αριστεία, η bluegr Hotels & Resorts υιοθέτησε το Μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM) και το 2016 τιμήθηκε με τη διάκριση Committed to Excellence 2 αστέρων, την οποία διατήρησε μέχρι και φέτος που πιστοποιήθηκε ως Recognized for Excellence 4 αστέρων. 

undefined

Στο πλαίσιο της απονομής o κύριος Μπάρμπας δήλωσε: “Η συγκεκριμένη διάκριση ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν θα βρισκόμασταν εδώ χωρίς μια σταθερή, δυνατή και ξεκάθαρη ηγεσία να μας κατευθύνει. Στόχος μας να ανεβούμε στο βάθρο σε δύο χρόνια αντί τρία για το επόμενο επίπεδο των 5 αστεριών.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο