Τα νέα των μελών μας

Bluegr Hotels & Resorts: Η bluegr Hotels & Resorts στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού

undefined

 

Για πρώτη χρονιά φέτος η bluegr Hotels & Resorts συμμετείχε στον 10ο Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Race for the Cure που διοργανώθηκε στην Αθήνα την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». 

Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης ο ξενοδοχειακός όμιλος στήριξε ενεργά έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες δρόμου της χώρας, μια διεθνή διοργάνωση που ξεκίνησε το 1982 στο Ντάλας του Τέξας και φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα με στόχο την ενημέρωση όλων για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. 

undefined

Δέκα στελέχη της bluegrHotels & Resorts, άνδρες και γυναίκες, συνέθεσαν την ομάδα που αγωνίστηκε, η οποία έφερε το όνομα bluegr, με συμμετοχές τόσο στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων όσο και στον περίπατο των 2 χιλιομέτρων. Σε κλίμα χαράς, στην καρδιά της πόλης, η ομάδα της bluegr Hotels & Resorts γιόρτασε με χιλιάδες κόσμου τη ζωή μεταφέροντας το μήνυμα της πρόληψης που αποτελεί τη μεγαλύτερη ασπίδα κατά του καρκίνου του μαστού, μιας ασθένειας που προσβάλλει εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες ετησίως. 

Αντιλαμβανόμενη τη σημασία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η bluegr Hotels & Resorts λαμβάνει κάθε χρόνο μέρος σε πλήθος δράσεων με στόχο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και την προστασία του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο των παραπάνω ο όμιλος έχει δημιουργήσει τη δική του Τράπεζα Αίματος, ενώ πρόσφατα στήριξε τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι προσφέροντάς τους είδη πρώτης ανάγκης. Ως μέλος του προγράμματος WedoLocal η bluegr Hotels & Resorts στηρίζει την εντοπιότητα, ενώ συμμετείχε και στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού που διοργάνωσε ο Νομός Λασιθίου στις 27 Σεπτεμβρίου, τα έσοδα της οποίας δόθηκαν σε κοινωφελή ιδρύματα της περιοχής. Τέλος, κατανοώντας ότι το περιβάλλον είναι το σπίτι όλων μας η bluegr Hotels & Resorts συμμετείχε ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών, με τις  παραλίες των ξενοδοχείων του ομίλου στην Κρήτη να βραβεύονται με Γαλάζια Σημαία τα τελευταία 25 χρόνια. 

undefined

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Travel works Public Relations (Δήμητρα Μωραΐτη | +30 210 9222525 | moraiti@travelworks.gr)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο