Τα νέα των μελών μας

bluegr Hotels & Resorts: Η bluegr Hotels & Resorts στηρίζει και φέτος το Greece Race for the Cure

undefined

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η bluegr Hotels & Resorts έδωσε δυναμικό “παρών” στο Greece Race for the Cure®, τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου που συνδιοργάνωσε για 11η χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής” με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Συνεπής στην έντονη κοινωνική δράση της, η bluegr Hotels & Resorts στήριξε και φέτος ενεργά την ελληνική εκδοχή της διεθνούς διοργάνωσης, που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού. Το Greece Race for the Cure® αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός με κοινωνικό χαρακτήρα στη χώρα, με τις συμμετοχές του να ξεπερνούν σε αριθμό τις 150.000 στο σύνολο της ιστορίας του στην Ελλάδα.

undefined

Οι άνθρωποι της bluegr Hotels & Resorts έλαβαν μέρος στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων αλλά και στον περίπατο των 2 χιλιομέτρων, γιορτάζοντας τη ζωή και επισημαίνοντας μαζί με χιλιάδες κόσμου τη σημασία της πρόληψης.

undefined

Η συμμετοχή στο Greece Race for the Cure® έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά από κοινωφελείς δράσεις και πρωτοβουλίες τις οποίες στηρίζει ενεργά κάθε χρόνο ο ξενοδοχειακός όμιλος. Πάντα στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη και με έντονο το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η bluegr Hotels & Resorts διαθέτει τη δική της Τράπεζα Αίματος. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της εντοπιότητας είναι ιδρυτικό μέλος του προγράμματος WedoLocal, ενώ η συμμετοχή της στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών αναδεικνύει την ευαισθητοποίησή της σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, με τις ακτές των ξενοδοχείων της στην Κρήτη να βραβεύονται για περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια από τον θεσμό της Γαλάζιας Σημαίας. Και φέτος, συμμετείχε ενεργά στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού που διοργάνωσε ο Νομός Λασιθίου στις 27 Σεπτεμβρίου με τα έσοδα της εκδήλωσης να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ κάθε χρόνο διοργανώνει ξεναγήσεις και σεμινάρια που αφορούν την Τέχνη στο Minos Beach art hotel για τους μαθητές  του Αγίου Νικολάου. Ειδικά φέτος σε συνεργασία με το Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη προχώρησε στη δημιουργία βιβλιοθήκης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου. 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο