Τα νέα των μελών μας

Besafer: Ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες στον Τουριστικό Κλάδο – COVID 19

undefined

 

 

Οι εταιρίες BESAFER P.C., PRIMEMD Advanced Medical Services και ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Διάγνωσις προχώρησαν σε στρατηγική συνεργασία με σκοπό να παρέχουν από κοινού ένα υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο στον Τουριστικό Κλάδο καλύπτοντας τις απαιτήσεις των προληπτικών μέτρων για την πανδημία Covid-19.   

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας των ξενοδοχειακών μονάδων καθίσταται υποχρεωτικό το προσωπικό να είναι εκπαιδευμένο στην τήρηση του πρωτοκόλλου ή των επιμέρους πρωτοκόλλων ανά τμήμα του καταλύματος με αντίστοιχη αναφορά των ατόμων, της διάρκειας και του τρόπου της εκπαίδευσης. Αφενός το προσωπικό πρέπει να γνωρίζει πώς να προστατευτεί από τον κορωνοϊό κατά την άσκηση της εργασίας του και αφετέρου πρέπει να εκπαιδευτεί στην εφαρμογή των καλών πρακτικών ανά τμήμα ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των πελατών. 

Οι δύο εταιρίες βλέποντας το κενό που υπάρχει σε συνδυασμένη εκπαίδευση (ιατρικές απαιτήσεις σχεδίου δράσης & απαιτήσεις καλών πρακτικών) συνέπραξαν με σκοπό την κάλυψη των δύο απαιτητών μερών της εκπαίδευσης από ειδικούς επιστήμονες. Η εκπαίδευση που σχετίζεται με το ιατρικό τμήμα του σχεδίου δράσης γίνεται από την ιατρική ομάδα της PrimeMD & Ασκληπιός με επικεφαλείς τους κ. Φάνη Ζαμπετάκη και κα. Ιωάννα Μιξάκη ενώ η εκπαίδευση που αφορά τις καλές ξενοδοχειακές πρακτικές του σχεδίου δράσης γίνεται από την ομάδα της BeSaferμε επικεφαλείς τους κ. Ιωάννη Τσιριγωτάκη και Σοφία Κατρανίτσα. 

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο μπορεί να γίνει μέσω webinarή στον χώρο του ξενοδοχείου σε ομάδες εκπαιδευόμενων που χωρίζονται ανά τμήμα του ξενοδοχείου. Συνιστάται η μέθοδος e-learning και κρίνεται απαραίτητη η υποχρεωτική παρακολούθηση όλων των εργαζομένων. Μετά το πέρας του εκπαιδευτικού σεμιναρίου γίνεται αξιολόγηση των γνώσεων των εκπαιδευόμενων και οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν ατομική Βεβαίωση Εκπαίδευσης. 

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια δύναται να πραγματοποιηθούν σε Κρήτη, Ρόδο, Κω, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Πληροφορίες: info@besafer.gr

https://www.linkedin.com/company/besaferpc 

Κρήτη: Τηλ. 2816 007224 / 6936798899  

Αθήνα: Τηλ. 2299 063914/ 6985815239                                                 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο