Τα νέα των μελών μας

Beat (Taxibeat Ltd.): To Beat ζωγραφίζει στο Τρίγωνο με τον Dreyk the Pirate

undefined

Η Αθήνα αλλάζει συνεχώς και χρειάζεται συλλογική φροντίδα και συμμετοχή από όλους για να αναβαθμιστεί. Το Beat, η κορυφαία εφαρμογή κλήσης ταξί, ξεκινά αυτήν την περίοδο συνέργειες, προκειμένου να εμπλακεί εμπράκτως σε δράσεις για την πόλη. 

undefined

57.5% των Αθηναίων έχουν αναφέρει ότι θέλουν λιγότερη ρύπανση στους τοίχους του εμπορικού τριγώνου και περισσότερα έργα τέχνης. Το Τρίγωνο έχει παράλληλα εμπορικά καταστήματα, πολλά από τα οποία κατεβάζουν τα ρολά τους από το μεσημέρι και μετά. Τα ρολά αυτών των καταστημάτων μπορούν να αποτελέσουν καμβάδες για εικαστικά έργα. 

undefined

Με αυτή τη σκέψη, το Beat αποφάσισε να αναλάβει δράση και, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αναβάθμισης του Εμπορικού Τριγώνου, να προχωρήσει σε εικαστικές παρεμβάσεις για την ανάπλαση των οδών Πολυκλείτου και Βλαχάβα. Σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, και με συνδημιουργό τον καλλιτέχνη Dreyk the Pirate, το Beat θέλησε να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο κέντρο της πόλης, ομορφαίνοντας παράλληλα μικρές γωνιές της. 

undefined

Ο Dreyk the Pirate ανέλαβε να δημιουργήσει εικαστικά έργα πάνω σε δύο ρολά καταστημάτων. Από δω και στο εξής, οι χαρακτηριστικές του φιγούρες, μπλέκουν με την οπτική γλώσσα του Beat για να δημιουργήσουν πολύχρωμες παραστάσεις με φόντο την Ακρόπολη.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο