Τα νέα των μελών μας

Be Safer: H ‘Be Safer’ στηρίζει το ‘Make A Wish’

undefined

 

 

Be Safer στηρίζει το έργο του Οργανισμού ‘Make Wish’ και συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία προβολής και προσέλκυσης χορηγών για δωρεές και υλοποίηση ευχών παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες. Για τον σκοπό αυτό ξεκινάμε ένα κύκλο επαφών με τα ξενοδοχεία που θέλουν να στηρίξουν τα παιδιά στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης τους.

Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε από το Make Wish ένα νέο πρόγραμμα που ονομάζεται Hotel Checkout (https://makeawish.gr/hotel-check-out/) το οποίο προσφέρει την δυνατότητα στους πελάτες των ξενοδοχείων να κάνουν μια δωρεά κατά την διάρκεια του checkout.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι οι τουρίστες γνωρίζουν την δραστηριότητα του διεθνούς οργανισμού ‘Make Wish’. Όλοι οι χορηγοί προβάλλονται από τον οργανισμό και μπορούν να εντάξουν αυτή τη δράση στα πλαίσια της υποστήριξης της αειφορίας και της κοινωνικής τους υπευθυνότητας. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο