Τα νέα των μελών μας

BE SAFER: Εκπαιδευτικά σεμινάρια από την BE SAFER

undefined

 

 

 

εταιρεία Be Safer μετά από πολυετή εμπειρία των στελεχών της στον χώρο του τουρισμού προχώρησε πρόσφατα στην ένταξη της στον ΣΕΤΕ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προσφέρουμε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια για το προσωπικό των ξενοδοχείων που αφορούν: 

1. Την λειτουργία των επιστιστικών τμημάτων βάσει των απαιτήσεων της νομοθεσίας και του HACCP. Η εκπαίδευση αυτή απευθύνεται στο προσωπικό των επισιτιστικών τμημάτων. 

2. Προληπτικά μέτρα και ορθή διαχείριση της Legionellaspp. στα  τουριστικά καταλύμματα βάσει των απαιτήσεων της νομοθεσίας. Η εκπαίδευση αυτή απευθύνεται στο προσωπικό της συντήρησης. 

3. Την διαχείριση κρίσεων που προκύπτουν από ιογενείς επιδημίες Norovirus στα ξενοδοχεία. Η εκπαίδευση αυτή απευθύνεται κατά κύριο λόγο στο προσωπικό της οροφοκομίας. 

Η Be Safer δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιώντας ενδοεπιχειρησιακά εκπαιδευτικά σεμινάρια προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εκάστοτε ξενοδοχειακής μονάδας. Επιπλέον παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες που καλύπτουν την λειτουργία των επισιτιστικών τμημάτων, οροφοκομίας, συντήρησης, διαχείρισης συστημάτων ποιότητας, ασφάλειας τροφίμων και περιβάλλοντος. Επίσης η BeSafer ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των ξενοδοχειακών μονάδων παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες έναντι των επιθεωρήσεων και ελέγχων που δέχονται από τους tour operators και τέλος διαθέτει πολυετή εμπειρία στην διαχείριση κρίσεων. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο