Τα νέα των μελών μας

Be Safer: Ανανεωμένες υπηρεσίες SARS-CoV-2 στον Τουριστικό Κλάδο από τη Be Safer & Agrolab RDS

undefined

 

Η εταιρεία  BeSaferP.C. και ο όμιλος εργαστηρίων της AGROLABRDS, aTentamus Company παρέχουν από κοινού τα τελευταία χρόνια υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον Τουριστικό Κλάδο μέσω του πετυχημένου και προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας TourismAnalysisPackagePro (TAPP), που προκύπτει μέσα από on-siteriskassessment.  

Σήμερα, είναι επιτακτική όσο ποτέ η ανάγκη εφαρμογής των συστημάτων αυτοελέγχου (HACCP, ISO 22000)στις Τουριστικές Μονάδες, προκειμένου να διασφαλιστεί η εφαρμογή των αποτελεσματικών διαδικασιών ασφάλειας και ποιότητας, επαυξανόμενες και συνδυαζόμενες με τον έλεγχο του SARS-CoV-2

Οι δύο εταιρίες, ηγέτες στους κλάδους τους, αφουγκραζόμενες τις συνεχείς ανάγκες της αγοράς και παραμένοντας πρωτοπόρες στον κλάδο του Τουρισμ ού, προχώρησαν εν μέσω της πανδημίας σε σημαντικές δράσεις εξέλιξης και προσαρμογής του ΤΑΡΡ καλύπτοντας τις απαιτήσεις προφύλαξης και ελέγχου της πιθανής παρουσίας του κορωνοϊού στις Τουριστικές μονάδες, στα τρόφιμα και στις επιφάνειες

Τα ανανεωμένα πρωτόκολλα του TAPP εμπλουτίστηκαν επιπλέον και με πρωτοποριακές εργαστηριακές μεθόδους ανίχνευσης του SARS-CoV-2, ανιχνεύοντας μια πιθανή παρουσία του ιού, σε πολύ χαμηλά όρια, σε οποιαδήποτε επιφάνεια εργασίας και επεξεργασίας τροφίμων, κοινόχρηστων χώρων φιλοξενίας, εστίασης, καθώς επίσης και σε φρούτα-λαχανικά. 

Στόχος των πρωτοποριακών αυτών μεθόδων είναι να καλύψουν τους συνεργάτες μας:

α) στο ξενοδοχειακό κλάδο

β) στο yachting, την κρουαζιέρα και την ακτοπλοΐα

γ) στην εστίαση και την τροφοδοσία της 

στις ανάγκες τους για επιβεβαιωτικό έλεγχο και όχι μόνο:

α) των διαδικασιών πρόληψης

β) της ιχνηλάτησης πιθανής επιμόλυνσης

γ) των διαδικασιών καθαρισμού

δ) των πλάνων υγιεινής και ασφάλειας 

Σύντομα θα υπάρξει και διεύρυνση των εξεταζόμενων υποστρωμάτων, οπότε και κατάλληλα θα ενημερωθείτε. 

Το εξειδικευμένο προσωπικό της AGROLAB RDS και της BeSafer, δύναται να καλύψει γεωγραφικά τις επιχειρήσεις σε όλη της Ελλάδα και την Κύπρο καιθα βρίσκεται στη διάθεση σας.                                                        

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο