Τα νέα των μελών μας

BCA: Το BCA διοργάνωσε τη μεγαλύτερη συνάντηση του ξενοδοχειακού χώρου!

 

undefined

Πήραν μέρος 118 ξενοδοχειακά συγκροτήματα πέντε αστέρων, ελληνικών και πολυεθνικών αλυσίδων, στέλνοντας κορυφαία στελέχη τους για να συναντήσουν τους αυριανούς τους συνεργάτες: τους φοιτητές και αποφοίτους του τομέα Διοίκησης Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του BCA. Για τη διοργάνωση αυτού του event, απαιτήθηκαν 2400 περίπου ώρες προετοιμασίας. Όμως τα διθυραμβικά σχόλια των συμμετεχόντων δικαίωσαν την προσπάθεια που ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους. Έγιναν 584 συνεντεύξεις. Το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των φοιτητών και των αποφοίτων του BCA να έχουν τουλάχιστον τέσσερις προτάσεις, για μόνιμη εργασία ή για πρακτική εξάσκηση, ανάλογα με τις επιθυμίες του καθενός και το έτος σπουδών του. Επιτυχία: 100%! 

Φυσικά, τα πάντα έγιναν διαδικτυακά. Το event διοργανώνεται κάθε χρόνο με την επωνυμία Career Fair Hospitality, με φυσική παρουσία, και αποτελεί κομβική εκδήλωση στην ακαδημαϊκή ζωή του BCA: οι φοιτητές συναντούν την αγορά εργασίας. Το BCA δεν θα άφηνε τον κορωνοϊό να την εμποδίσει. Έτσι, κατασκεύασε 3 ειδικές ψηφιακές πλατφόρμες για το συγκεκριμένο event, που λειτούργησαν με την αμεσότητα και την ευκολία της φυσικής επαφής, φιλοξενώντας τα interviews και «οδηγώντας» τους φοιτητές στον μελλοντικό επαγγελματικό τους χώρο, από τη Χαλκιδική μέχρι την Κρήτη κι από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο. 

undefined

Σε λίγο που θα ξεκινήσει η τουριστική περίοδος, παρά τα προβλήματα της πανδημίας, οι νέοι που εμπιστεύθηκαν το BCA για την επαγγελματική τους ανέλιξη, θα έχουν μια επίζηλη θέση εργασίας ξεκινώντας από την κορυφή: από τα σημαντικότερα ξενοδοχεία της χώρας. 

Οι διευθυντές HR των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων που συμμετείχαν στην εκδήλωση έκαναν ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια τόσο για την αρτιότητα της διοργάνωσης όσο και για το επίπεδο των φοιτητών και αποφοίτων του BCA. Το καλύτερο σχόλιο ήταν, βέβαια, οι θέσεις εργασίας που προσέφεραν στα νέα στελέχη του ξενοδοχειακού management. 

Δύο παρόμοια events θα διεξαχθούν στις 15 Απριλίου για τον τομέα των Επιχειρησιακών Σπουδών και στις 22 Απριλίου για τον τομέα των Ναυτιλιακών. Το BCA έχει ήδη ξεκινήσει τη διοργάνωσή τους, επίσης διαδικτυακά, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο