Τα νέα των μελών μας

BCA- Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών: Υποτροφίες απο το BCA College

Το BCA-Business College of Athens είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με το HRH Crown Prince Alexander’s Foundation for Education, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους και νέες στην Σερβία να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις και δεξιότητες.

Στο Βελιγράδι, στις 22 Ιουνίου 2010, το BCA-Business College of Athens προσέφερε, στο Foundation for Education του πρίγκιπα της Σερβίας Αλεξάνδρου του 2ου, δύο υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές  (τρία χρόνια σπουδών η κάθε μία) και μία για μεταπτυχιακές σπουδές (MBA ένας χρόνος σπουδών). Το Foundation for Education θα οργανώσει διαγωνισμό για τους σπουδαστές από τη Σερβία για την απονομή των υποτροφιών.

Οι υποτροφίες ισχύουν για σπουδές που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2010 και θα δοθούν στους σπουδαστές εκείνους που καλύπτουν τα κριτήρια που έχουν τεθεί από το πανεπιστήμιο.

Ο κος Ανδρέας Τουμαζάτος, Assistant Head του Hotel and Tourism Management Department του BCA College, London Metropolitan University στην Αθήνα, επισκέφθηκε το Βελιγράδι και είχε την ευκαιρία να βρεθεί σε ορισμένα καταξιωμένα ακαδημαϊκά ιδρύματα καθώς και να συναντήσει και να συνομιλήσει με σπουδαστές και φοιτητές κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονομής υποτροφιών που έλαβε χώρα στο Παλάτι (White Palace) της Σερβίας. Ο στόχος των επαφών αυτών είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των καλών σχέσεων μεταξύ Σερβίας και Ελλάδος. 

Από την ίδρυση του, το Crown Prince Alexander’s Foundation for Education έχει προσφέρει υποτροφίες από το Nottingham University, το East Tennessee State University, το School of Life Sciences-EPFL (Ecole Polytechnique Federal de Lausanne) και το Culver Military Academy. Επίσης, έχει αναπτύξει καινούργιες συνεργασίες με το OSSI (Organization of Serbian Students Abroad), το Junior Achievement – Serbia USAid, το “Innovacija 2010” Ministry of Science and Technology, Republic of Serbia και τώρα με το BCA College Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών.                

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο