Τα νέα των μελών μας

BCA – Οικονομικό Κολλέγιο ΑΘηνών: Το BCA στο Athenaeum Intercontinental

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012, το BCA και το τμήμα Hospitality & Tourism Management είχε την χαρά αλλά και την ευκαιρία να επισκεφτούν το ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Στο ξενοδοχείο μας υποδέχτηκε ο Κ. Σωκράτης Γκικάκης από την ομάδα του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού ο οποίος και έκανε μια μικρή παρουσίαση και ενημέρωση για το την εταιρεία και την δυναμική της παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά.

Στη συνέχεια οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούνε σε διάφορα τμήματα του ξενοδοχείου όπως (rooms division βλέποντας διάφορα δωμάτια και την λειτουργία τους καθώς και το ρόλο του Housekeeping dept- όλα τα επισιτιστικά τιμήματα, εστιατόρια – κουζίνες – μπαρ καφέ – τμήμα εκδηλώσεων καθώς και τα επιμέρους τμήματα όπως SPA κτλ).

Στο τέλος της ξενάγησης ο Κ. Γκικάκης απάντησε σε ερωτήσεις των φοιτητών σχετικά με το operation του ξενοδοχείου και σε ότι άλλες απορίες είχαν οι φοιτητές. 

Στο τέλος της επισκέψεις το τμήμα και οι φοιτητές ευχαρίστησαν τον Κ Γκικάκη και το Athenaeum Intercontinental για την πολύ ευγενική και εποικοδομητική φιλοξενία

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο