Τα νέα των μελών μας

BCA – Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών: Συνεργασία πρακτικής άσκησης BCA – CROWNE PLAZA

Από το ακαδημαϊκό έτος 2009-10 το BCA College και το Hotel & Tourism Management Department ήρθε σε συμφωνία με το Crowne Plaza το οποίο θα παρέχει τις εγκαταστάσεις τον σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία, ώστε να εκπαιδεύονται οι φοιτητές κατά την διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς, σε εβδομαδιαία βάση στα πλαίσια του προγράμματος BA Hon’s International Hospitality Management.

Η διαδικασία της εκπαίδευσης θα βασίζεται στην ιδέα του real time training δίνοντας την δυνατότητα σε πραγματικές συνθήκες στους φοιτητές να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους μέσα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό. 

Η διάρκεια της παράλληλης εκπαιδεύσης είναι τεσσάρων μηνών στην οποία χρησιμοποιείτε και η ιδέα του Shadow Training, όπου οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία σε πραγματικό χρόνο και συνθήκες να μπορούν να παρακολουθούν και να παρατηρούν λειτουργικές διαδικασίες σε διάφορα τμήματα του ξενοδοχείου όπως: Food & Beverage – Conference & Conventions, Front office – Housekeeping, αλλά και να συμμετέχουν όταν δυνατόν στις διαδικασίες και να επιδεικνύουν τις ικανότητες τους. Επίσης οι φοιτητές θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται από τους διευθυντές  των τμήματος για τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργικές διαδικασίες του εκάστοτε τμήματος.

Ο στόχος είναι οι φοιτητές να αποκομίσουν εμπειρίες, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις απαιτούμενες πρακτικές δεξιότητες στην πραγματική τους διάσταση, και το Crowne Plaza μπορεί να θεωρηθεί το ιδανικό περιβάλλον αλλά και ξενοδοχείο ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος με απόλυτη επιτυχία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο